voziček (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

sonček2* -> voziček (11.1.2005 8:56:34)

Tiste, ki imate vozičke, kjer je ločena košara in športni del. Kdaj ste zamenjale košaro s tem drugim delom. Men je zdravnica rekla, naj kar do ene pol leta počakamo, samo ne vem kako bomo zdržali, ker smo zelo firbčni in če ne spimo nam v vozičko rata groooozno dolgčas. Pa še Taja se skoz dviga, ma že taprave trebušnjake :) :) :)

dory -> voziček (11.1.2005 9:09:24)

Jaz sicer nimam kosare,sem pa dvignila naklon pri cca stirih mesecih,drugace je tko krical na sprehodih..pri petih mesecih sem mogla naklon res cist dvignit,da je bil mir..fiziterapevtka ni bla navdusena,so bili pa nasi sprehodi od takrat polni uzivancije :)

Pomoje je odvisno od naklonov vozicka..in pri stirih s tanajznizjim pri sportni varianti se pomoje lahko ze zacne :)

Anonimen -> voziček (11.1.2005 9:16:31)

Če se dviga, potem bi pač rada malo gledala okoli sebe. Ti ji to kar omogoči. Vsaj jaz bi ji. Saj če bo utrujena od dvignjenega položaja, jo boš itak videla in ji naklon spustila.

malika -> voziček (11.1.2005 9:34:01)

Moj je bil v košari do petega meseca, potem pa sem ga prestavila v športni del, pa tudi tam je bil večinoma v ležečem oz. rahlo dvignjenem.

Bejba -> voziček (11.1.2005 10:04:59)

Mi smo v soboto prvič odstranili košaro. Vendar imamo še vedno naklon spuščen skoraj do konca, tako da v bistvu še vedno leži, vidi pa več ven kot iz košare. Mislim, da mu je bolj všeč, pa še več manevrirnega prostora ima. Stari pa bomo jutri 3 mesece.

LP; B

lin -> voziček (11.1.2005 13:39:01)

Pozdravljena!
Mi smo košaro zamenjali že pri dveh mesecih,ker smo bili zelo veliki in nismo bili več komot!
Pri treh mesecih smo pa ji dvignili naslonjalo za prvo stopnjo.Po posvetu z pediatrinjo!
No,glih smo imeli posvetovalnico in sem jo vprašala,pa je rekla naj kr dvignem malce naslonjalo.
Zdi se mi pa mal čudno,da ti je zdravnica svetovala,da do 6.mes.počakaš,saj nekateri otroci pri tej starosti že lepo samostojno sedijo!
Ti kr zamenjaj košaro in dvigni naslonjalo!
Mi zdaj pri 6.mes,imamo čist dvignjeno v sedeči položaj in uživamo ob opazovanju okolice!
Srečno:sloncek:

frutka_ -> voziček (11.1.2005 17:16:17)

Jaz sem jo menjala pri 3-eh mesecih, čeprav sem jo nameravala uporabljati dlje. Ampak mu je bilo tečno pa sem ga posedla v športni voziček in spustila nakon do konca dol in je bilo bolje. Sicer moj mali samostojno sedi že od 5.meseca. Zmešalo se bi mu, če bi ga dala ležat!
Če se ti zdi, da že toliko bvlada glavico in hrbet da je v polsedečm položaju potem menjaj.

asso -> voziček (12.1.2005 9:44:28)

Mi pa imamo tako košaro, ki se ji lahko dvigne naslonjalo. Tako, da že sedaj pri dveh mesecih včasih pokukamo ven :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Do kdaj jo bomo pa uporabljali:zmeden: V teh mrzlih dneh upam, da čim več.

Stran: [1]