Anonimen -> nespančki (11.1.2005 8:49:23)
|
Verjetno je sedaj v tistem obdobju, ko je ugotovila, da se da tudi NE zaspati. Tega mali dojenčki še ne znajo, potem pa enkrat ugotovijo tudi to. Prej se je tudi ponoči na pol zbudila, a je takoj nazaj zaspala. Sedaj pa je naštudirala novo vrlino, ki jo s pridom uporablja. Lahko da bo naslednji korak, da tudi zvečer ne bo hotela zaspati. Ker sedaj to zna. Včasih se potem tako naredi, da je otrok od nespanja že tako zaspan, da je ves znerviran in potem tudi res ne more zaspati. Vse to v primeru, da podnevi kaj več kot prej ne spi. Če pa podnevi veliko prespi, pa prej ni, potem jo podnevi poskušaj imeti budno toliko kot prej. Pri meni se je tudi to dogajalo, iz spanja celo noč je Tibor preklopil na petnajstminutno zbujanje. Toliko da sem morala vstati in mu dati kakšen čaj ali kaj podobnega. Pa je takoj nazaj zaspal. Samo jaz pa nisem... Takrat sva se z možem izselila iz sobe in finta je delovala. Zgleda, da ga pač nič več ni zmotilo, da bi se zbudil, in je spal celo noč. Če imate to možnost, puskusi. Sicer pa ne vem. Pri nas se je tudi že "naprdnil", da ne bo spal, pa sem ga pustila, da je jokal... Grozno, ampak deluje.
|
|
|
|