Taula -> RE: nuhalni izvid slab, dvojni presejalni test (24.12.2007 11:43:13)
|
Ja časovno so rekli, da traja nekje 7 dni do 10 dni, če pa bi blo kaj fejst narobe, pa bodo poklicali na mojo številko. a izvid gre potem k doktor strah, ki mi je delala nuhalno, ta pa mi potem pošlje po pošti? še to, se vam zdi drugo mnenje smiselno? da bi šla drugam na nuhalno? ma ta trenutek nama je vseeno za denar, bova vse nabrala, samo da zvema da je otrok ok. Moje izvide so poslali do G, ki mi je delala NS, nato je ona napisala uradni izvid (glede NS, krvnega testa) in priporočilo za AC. To sem nesla moji G, da je napisala napotnico. Po drugo mnenje nisva šla (drugi NS), ker sva se odločila kar za AC-samo ta ti 99,9% pove ali je otrok zdrav. Pač hotela sem zanesljiv rezultata brez sence dvoma, in NS ni zanesljiv. Aja..pisala pa sem Pušenjaku, po NSju ki mi je napisal, da on sploh ne vidi potrebe po krvnem testu.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] No ja..,pri meni se je izkazalo da je dobro, da sem šla na njega. Odločitev je tvoja..če greš v vsakem primeru na AC (tudi samoplačniško) je nov NS nepotreben.
|
|
|
|