špikanje kot ovulacija (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Sandra* -> špikanje kot ovulacija (11.1.2005 8:04:55)

Ojla punce!
Učer mi je blo že prov dolgčas po vas k rr ni delala. In že imam spet težave, upam, da mi bo katera vedla pomagat. :hudicek:nebi smela dobit v četrtek, mene pa že od včeraj ful špika kot bi imela ovulacijo - lahko bi rekla da skorj bol močno, zato sem danes zjutraj naredila bc in samo ena črtica. Ovulacijo sem ta mesec že mela (samo ni tolk špikal)zato sploh ne vem kaj me lahko tako špika. Ali je možno da je sploh še ni bilo in je tot
:miska:

Skye -> špikanje kot ovulacija (11.1.2005 8:08:05)

Sandra možno je vse......lahko da imaš tako pozno ovulacijo, lahko pa tudi, da si nova srečka :nosecka:, pa si test naredila enostavno prehitro.

Jaz držim :miska: za drugo varianto.

Pozdravček
Skye

Lola72 -> špikanje kot ovulacija (11.1.2005 8:10:58)

Pozdravček vsem !
Včeraj sem prišla po 1 mesecu nazaj v službo (bolniška)in sem bila čisto nesrečna ker ni delalo. No Sandra, kot bi sebe poslušala. Žal ti ne morem povedati nič na to temo, ker se meni dogaja isto. Ta mesec je ovulacija že bila okol novega leta, pa me je včeraj tudi tako zelo špikalo, da nimam pojma kaj naj bi to bilo. No upajmo, da se M:hudicek: ne bo prikazala....SPLOH.....testa pa še nisem delala, ker je ne pričakujem (18-ič)16.1.

papa Lola:racka:

Sandra* -> špikanje kot ovulacija (11.1.2005 8:13:05)

Upajva da je :duda:!!!
In da sva:nosecka:

Lep sončen dan!
Zdj morem pa med službene :duda:!

Sisy -> špikanje kot ovulacija (11.1.2005 8:27:35)

moje izkušnje iz prejšnjih mesecev: močno špikanje v času ko bi morala dobit M,in sem se že veselila da je ratal:bravo: potem pa vsakič :hudicek:. Upam da vas nisem spravila v slabo voljo in držim :miska: da bo pri vama drugače....

lp

saba -> špikanje kot ovulacija (11.1.2005 9:02:28)

če te špika je lahko tudi O. ki je prišla bolj pozno. Jaz na tvojem mestu bi šla še 1x med rjuhe:sloncek::sloncek::sloncek: za vsak slučaj

Bety -> špikanje kot ovulacija (11.1.2005 11:17:13)

Moram vam priznati, da je tudi mene teh nekaj dni zeeeelo bolelo podvozje in šele danes mi je malo lažje. Ne vem, kaj bi to bilo. Mogoče močan vpliv mlaja, kakšno vnetje...
Vsak čas sem mislila, da se bo prikazala M, pa je ni še in danes je 31. dan. Mogoče pa ta mesec zamuja, prekleta :hudicek:...da o bolečinah v križu ne govorim.
Testa ne bom delala, ker nimam občutka, da bi bila noseča...malo bolj jem, kar ni nič nenavadnega. Saj sem živčna od vsega skupaj.
Lepo se imejte...

Bety, ki bo prav kmalu :nosecka:

Stran: [1]