Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
ovulacija - tokrat malo drugače..... 22.12.2007 18:59:14
|
|
|
|
šnucika
|
Za spremembo bi malo podebatirala s katero, ki ima zelo "močno" ovulacijo. S tem mislim na krče, obilo sluzi, špikanje.....Potem pa zoprn PMS do . Meni se je to začelo po porodu, prej sploh vedela nisem ,kaj je to ovulacija...no vedela že, nisem pa si znala predstavljat, da se lahko tako občuti. In kako je z zanositvijo pri takih ovulacijah....jaz si predstavljam, da mora bit čist na easy , glede na to ,da sem prvič zanosila"iz prve", pa se mi še sanjalo ni, kdaj sem imela ovulacijo.
|
|
RE: ovulacija - tokrat malo drugače..... 22.12.2007 20:14:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Šnucika, tudi jaz imam takšne O in probleme po porodu kot ti, ampak v prvo je uspelo po 6 mesecih, sedaj pa delamo od začetek oktobra... No, imam pa tudi PCO. Drugače se mi zdi pa tole kdaj in kako zanositi cela znanost in čista loterija. Ampak prej ali slej bo. Uspelo namreč.
|
|
|
|
RE: ovulacija - tokrat malo drugače..... 22.12.2007 20:18:55
|
|
|
|
Jančika_
|
Šnucika, na tvoji prvi temi, ko si spraševala o močnih O, sem se javila. Enako kot pri tebi se mi je to začelo po prvem porodu. Prej nisem niti približno vedela, kdaj ovuliram, pa tudi M sem imela neredne. Prvega otroka sva naredila sedmi mesec poskušanja. Po porodu pa sem 3x zanosila od šuba. Tako da z mojega stališča gre z močnimi ovulacijami lažje . Bomo videli, kako bo naslednjič.
|
|
|
|
RE: ovulacija - tokrat malo drugače..... 22.12.2007 20:28:32
|
|
|
|
šnucika
|
res sva obe enkrat pisali na eni taki temi....ampak ne vem,kdo jo je odprl.... IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR Tako da z mojega stališča gre z močnimi ovulacijami lažje . Bomo videli, kako bo naslednjič. A boš kmalu videla?
|
|
RE: ovulacija - tokrat malo drugače..... 22.12.2007 21:21:05
|
|
|
|
nynna
|
Se opravičujem ker upadam še z svoji prašanjem. Zanima me, če sem tisti dan ko mene boli pri ovulaciji - a sem takrat na tisti dan najbolj plodna ali prej ali pol. Ker takrat ko boli ni ravno najlažje . Hvala
|
|
|
|
RE: ovulacija - tokrat malo drugače..... 22.12.2007 22:00:31
|
|
|
|
Taula
|
Jaz sem imela močne O, ko sem nehala jemati tablete.
|
|
RE: ovulacija - tokrat malo drugače..... 23.12.2007 12:43:10
|
|
|
|
anckabancka
|
Jaz sem vedno čutila ovulacije (včasih so bile kar fajn boleče), imela ogromno sluzi in ni nikoli bilo problema z zanositvijo. Še preveč sem plodna...
|
|
RE: ovulacija - tokrat malo drugače..... 23.12.2007 13:43:20
|
|
|
|
tinkamiška
|
od nekdaj imam močne O in bolečine in sluz,...pa sem imela pri obeh nosečnostih težave, pri prvi sem "čakala" 14 mesecev, vmes šla na čiščenje zarastlin, pri drugi sem imela IMN, pa zdej še ni ratalo...sem pa zdej brez enega jajcevoda, verjetno tudi zato zdej malo dlje traja... tinka
|
|
RE: ovulacija - tokrat malo drugače..... 23.12.2007 18:46:41
|
|
|
|
jabi babi
|
jst mam pa take o zdej po ss,ful veliko sluzi,pa boleče jajčnike...pa do sedaj še nič,trenutno se že kaže ah sej bo
|
|
|
|
RE: ovulacija - tokrat malo drugače..... 23.12.2007 19:15:22
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: šnucika res sva obe enkrat pisali na eni taki temi....ampak ne vem,kdo jo je odprl.... IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR Tako da z mojega stališča gre z močnimi ovulacijami lažje . Bomo videli, kako bo naslednjič. A boš kmalu videla? O sinusih sva se tudi menili, ne? No, konec februarja imam operacijo, potem pa juriš . Tako da relativno kmalu, ja.
|
|
|
|
RE: ovulacija - tokrat malo drugače..... 26.12.2007 16:52:02
|
|
|
|
Anonimen
|
No pa še jaz povprašam....nekaj mesecev že delamo na otročku, opazujem sluz, gledam plodne dneve... Zanima me ali pride do menstruacije samo pri ovulaciji ali pa je menstruacija tudi če ovulacije ni? Hvala lepa Dvakrat sem zanosila brez problema, v bistvu skoraj momogrede.
|
|
|
|
RE: ovulacija - tokrat malo drugače..... 26.12.2007 18:41:43
|
|
|
|
sončk1
|
hm zanimivo...tudi jaz imam močno ovulacijo...no bolečo ( ne vsak mesec) boli ful...komaj hodim...ampak traja samo par ur to...na dojenčku pa delamo če od junija letos...pa še ni ratalo... Res pa tudi mene zanima...ali naj bi na tisti dan ko boli...imeli spolne odnose...bi se to kaj bolj prijelo?? Mogoče nasvet od tistih, ki ste zanosile in imate močno/bolečo ovulacijo....
|
|
RE: ovulacija - tokrat malo drugače..... 26.12.2007 20:04:08
|
|
|
|
tinkamiška
|
hm, meni je G gledala z UZ kdaj točno se bo zgodila O in je blo največkrat tako, da sva seksala ravno na najbolj boleč dan...malo bolj nežno ampak berem zadnje čase, da bi naj blo najboljše seksat dva dni pred O... tinka
|
|
RE: ovulacija - tokrat malo drugače..... 27.12.2007 13:21:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Zanima me ali pride do menstruacije samo pri ovulaciji ali pa je menstruacija tudi če ovulacije ni? Menstruacija je tudi če ni prišlo do ovulacije.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?