|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ovulacija - tokrat malo drugače.....
22.12.2007 18:59:14   
šnucika
Za spremembo bi malo podebatirala s katero, ki ima zelo "močno" ovulacijo. S tem mislim na krče, obilo sluzi, špikanje.....Potem pa zoprn PMS do user posted image .

Meni se je to začelo po porodu, prej sploh vedela nisem ,kaj je to ovulacija...no vedela že, nisem pa si znala predstavljat, da se lahko tako občuti.

In kako je z zanositvijo pri takih ovulacijah....jaz si predstavljam, da mora bit čist na easyuser posted image , glede na to ,da sem prvič zanosila"iz prve", pa se mi še sanjalo ni, kdaj sem imela ovulacijo.

kaR te ne ubije,te okrepi!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ovulacija - tokrat malo drugače.....
22.12.2007 20:14:03   
Anonimen
Šnucika, tudi jaz imam takšne O in probleme po porodu kot ti, ampak v prvo je uspelo po 6 mesecih, sedaj pa delamo od začetek oktobra... user posted image No, imam pa tudi PCO.

Drugače se mi zdi pa tole kdaj in kako zanositi cela znanost in čista loterija.user posted image Ampak prej ali slej bo. Uspelo namreč.

(odgovor članu šnucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
22.12.2007 20:18:55   
Jančika_
Šnucika, na tvoji prvi temi, ko si spraševala o močnih O, sem se javila. Enako kot pri tebi se mi je to začelo po prvem porodu.

Prej nisem niti približno vedela, kdaj ovuliram, pa tudi M sem imela neredne. Prvega otroka sva naredila sedmi mesec poskušanja. Po porodu pa sem 3x zanosila od šuba. Tako da z mojega stališča gre z močnimi ovulacijami lažjeuser posted image . Bomo videli, kako bo naslednjič.

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.12.2007 20:28:32   
šnucika
res sva obe enkrat pisali na eni taki temi....ampak ne vem,kdo jo je odprl....

IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR
Tako da z mojega stališča gre z močnimi ovulacijami lažjeuser posted image . Bomo videli, kako bo naslednjič.

A boš kmalu videla?user posted image user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.12.2007 21:21:05   
nynna
Se opravičujem ker upadam še z svoji prašanjem. Zanima me, če sem tisti dan ko mene boli pri ovulaciji - a sem takrat na tisti dan najbolj plodna ali prej ali pol. Ker takrat ko boli ni ravno najlažjeuser posted image .
Hvala

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.12.2007 22:00:31   
Taula
Jaz sem imela močne O, ko sem nehala jemati tablete. user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu nynna)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.12.2007 12:43:10   
anckabancka
Jaz sem vedno čutila ovulacije (včasih so bile kar fajn boleče), imela ogromno sluzi in ni nikoli bilo problema z zanositvijo. Še preveč sem plodna...user posted image

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.12.2007 13:43:20   
tinkamiška
od nekdaj imam močne O in bolečine in sluz,...pa sem imela pri obeh nosečnostih težave, pri prvi sem "čakala" 14 mesecev, vmes šla na čiščenje zarastlin, pri drugi sem imela IMN, pa zdej še ni ratalo...sem pa zdej brez enega jajcevoda, verjetno tudi zato zdej malo dlje traja...

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.12.2007 18:46:41   
jabi babi
jst mam pa take o zdej po ss,ful veliko sluzi,pa boleče jajčnike...pa do sedaj še nič,trenutno se že kažeuser posted image user posted image user posted image user posted image ah sej bouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.12.2007 19:15:22   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: šnucika

res sva obe enkrat pisali na eni taki temi....ampak ne vem,kdo jo je odprl....

IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR
Tako da z mojega stališča gre z močnimi ovulacijami lažjeuser posted image . Bomo videli, kako bo naslednjič.

A boš kmalu videla?user posted image user posted image

O sinusih sva se tudi menili, ne? No, konec februarja imam operacijo, potem pa jurišuser posted image . Tako da relativno kmalu, ja.

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.12.2007 16:52:02   
Anonimen
No pa še jaz povprašam....nekaj mesecev že delamo na otročku, opazujem sluz, gledam plodne dneve...
Zanima me ali pride do menstruacije samo pri ovulaciji ali pa je menstruacija tudi če ovulacije ni?
Hvala lepa
Dvakrat sem zanosila brez problema, v bistvu skoraj momogrede.

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
26.12.2007 18:41:43   
sončk1
hm zanimivo...tudi jaz imam močno ovulacijo...no bolečo ( ne vsak mesec) boli ful...komaj hodim...ampak traja samo par ur to...na dojenčku pa delamo če od junija letos...pa še ni ratalo...
Res pa tudi mene zanima...ali naj bi na tisti dan ko boli...imeli spolne odnose...bi se to kaj bolj prijelo??user posted image
Mogoče nasvet od tistih, ki ste zanosile in imate močno/bolečo ovulacijo....

mi bi radi mel dojenčka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.12.2007 20:04:08   
tinkamiška
hm, meni je G gledala z UZ kdaj točno se bo zgodila O in je blo največkrat tako, da sva seksala ravno na najbolj boleč dan...malo bolj nežnouser posted image ampak berem zadnje čase, da bi naj blo najboljše seksat dva dni pred O...

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu sončk1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.12.2007 8:43:00   
šnucika
ko boli je zelo težko seksat....
itak naj bi semenčice preživele dva dni minimalno,tako,da kakšen dan prej isto zaleže, če se ima namen prijet.
Je pa res zanimivo,da je veliko bolečih O pri tistih,ki imajo PCO ali kakšno drugo težavo.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.12.2007 13:21:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Zanima me ali pride do menstruacije samo pri ovulaciji ali pa je menstruacija tudi če ovulacije ni?

Menstruacija je tudi če ni prišlo do ovulacije.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?