ojla! (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

buškica -> ojla! (9.1.2005 0:09:52)

a je še katera pokonci?
buškica

Anonimen -> ojla! (9.1.2005 0:12:15)

Mini me:)-

Se odpravljam spat...sem delala zdajle 2 uri skoraj szenam nosečk...:zaspan:

buškica -> ojla! (9.1.2005 0:16:59)

lepe sanje ti želim
čao

AKŠ -> ojla! (9.1.2005 0:17:07)

evo še mene
jaz bom pa še neki časa pokonc...

buškica -> ojla! (9.1.2005 0:17:50)

no pa smo že tri k ne spimo
ker temo bomo udarle?

AKŠ -> ojla! (9.1.2005 0:19:07)

priznam - nimam pojma

mozgani kr nočjo funkcionirat :)

AKŠ -> ojla! (9.1.2005 0:19:07)

priznam - nimam pojma

mozgani kr nočjo funkcionirat :)

buškica -> ojla! (9.1.2005 0:22:11)

sej so moji tud bl na off, sam se mi še ne da iti spat.
Dons se bla na obisku pri kolegici, ravno par tednov staro punčko ima. Tako cortkan otroček pa tako je majhna da jo skoraj nisem upala prijeti. sem se bala da jo bom zlomila.

AKŠ -> ojla! (9.1.2005 0:24:11)

pr men je bla pa dones moja sestrična, k ma pa punčko staro 2,5l in je prava frajla....

kolk se mi lušta met eno pikico

buškica -> ojla! (9.1.2005 0:26:08)

tud men, komaj čakam da bodo preiskave za mano.
Pa sem šele na začetku.
Zdej se mi že sanja o otrocih, noro kako glava po svoje misli srce pa po svoje.

AKŠ -> ojla! (9.1.2005 0:28:50)

jaz bom pa šele počas začela delat na temu, tako da upam, da se bo čimprej prijelo...čeprav mam občutrk, dajih ima čedalje več tezav z zanositvijo....

buškica -> ojla! (9.1.2005 0:33:18)

Tud men se zdi da je čedalje več takšniih ki jim mati naravi ni naklonjena in morajo po težji poti do zaželjenega otročička.
Tud jaz sem z bivšim čakala in čakala da bo pravi čas za otročička, pol pa se je on odločil da je pravi čas in odšel. Tako da je šlo 6 dolgih let v franže. zdaj pa se z sedanjih fantom in bodočim možkom trudiva da prideva do žaželjenega otročička, vendar po težji poti. Čaka me OBMP postopek.
pa ti kao je pri tebi?

AKŠ -> ojla! (9.1.2005 0:37:29)

no ja..jz sm mela fanta, ki mi je po petih letih povedu, da si ne želi otroka. Pa sem spokala in šla. Sedaj pa imam novega partnerja pol leta in sva se dogovorila, da začnema v januraju z delom :)

nekateri pravijo, da se odločeana prehitro, samo ko pomislim da sem na prejšnjega čakala 5 let, se mi zdi, da nima smisla čakat, če se dva razumeta...

buškica -> ojla! (9.1.2005 0:44:15)

Tud jaz mislim da ni smisla čakati če sta oba pripravljaena. Jest sem imela še boljšo štorijo. MOj bivši je najprej govoru da si želi otroka, pol pa da mu je vseeno. Ko sva koncala pa mi je povedala kolegica da je po parih mesiecih ko je nehal z mano že z drugo, in je že noseča. Zdej pa pridno poriva voziček pred sabo. Pravijo da za vsako rit palca raste. Ampak najbolj grozno je to, da jaz ki si srčno želim otročička, moram skozi vse te postopke, on ki pa si ga ni želel ga pa že ima. To malo boli.
Ampak sedajšni fant je nor na otroke in komaj čaka da zagledava :modri::roza:.

AKŠ -> ojla! (9.1.2005 0:51:44)

no ta tvoja je res zanimiva....

saj jaz sem tud svojmu bivšemu rekla, da se ne bo slučajo naredil, da bo on prej oče, ko pa jaz mati, ker se zarečenega kruha vedno največ poje....

ker glede na to, da se je branil z vsemi štirimi, sem mu povedala, da lahko naleti na kakšno, ki mu bo pa nalašč kaj naredila (preluknjala kondom recimo), pol bo pa primoran postati ata. Šele takrat se bo zavedal, da je zgubil pa prejšnje dekle, ki mu kaj takega nebi naredila....

buškica -> ojla! (9.1.2005 0:52:28)

Pol sva pa že dve k sva bile prepoštene!

AKŠ -> ojla! (9.1.2005 0:56:08)

ja saj - tisti ki smo pošteni se vedno srečujemo z preprekami

porkamizerja - tisti ki so pa "nepošteni", pa jim gre vse po maslu....sramota...

buškica -> ojla! (9.1.2005 0:59:09)

haha.. pa še res je.
ej s kerga konca pa si?
a si z gorenjskega?

AKŠ -> ojla! (9.1.2005 1:01:39)

iz štajerskega konca

kaj pa ti?

buškica -> ojla! (9.1.2005 1:05:23)

Iz gorenjskega konca, bodoči možiček pa je iz notranjske.
Kako sta se z tvojim spoznala?
midva sva se preko interneta.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (9.1.2005 1:08:10)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

buškica -> ojla! (9.1.2005 1:09:50)

dobrodošla!
ravno opravljava bivše in bodoče fante ter može

AKŠ -> ojla! (9.1.2005 1:10:36)

hm - kako smoa se midva spoznala? zelo zanimiva zgodbica. Moj srček je moj najbližji sosed:ups:

stal mi je ob strani, ko sem prebolevala težke trenutkr, ko sem šla stran od bivšega....pol se je kr zgodil in ugotovila sva, da je to zelo dobra
zadeva .

sedaj sva pa oba grozzzznnnoooo "zaljubljena"

no preko interneta sem tudi sama spoznala nekaj zanimivih ljudi. In kdor koli reče, da to ni pameta zadeva, se ga lotim od nog do glave.

A to preko Irca?

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (9.1.2005 1:10:49)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

AKŠ -> ojla! (9.1.2005 1:11:31)

o....še ena nočna ptička...
dobrodošla

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>