jagoda -> neoprenske hlačke (8.1.2005 21:42:46)
|
Tudi mi smo šli danes prvič plavat:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Ker je bilo na DIF-u že vse zasedeno, ko sem klicala, sem našla še en tečaj plavanja za dojenčke v rehabilitacijskem centru Soča. Pa smo šli danes pogledat, ali bo Adamu všeč ta hec;) Za prvič je bilo zastonj, da vidiš ali je otroku sploh všeč:bravo::bravo:. Pa vse smo tam dobili (fredov obroč in neoprenske hlačke) Naš korenjak je bil NAVDUŠEN. :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: Vriskal je v vodi in brcal. Igrali smo se ene igrice, peli in plavali kar 40 min. :bravo::bravo::bravo::bravo: Tud mami in ati sta bila prijetno presenečena nad vsem skupaj. Zdaj me pa zanima, če je katera kupla te neoprenske hlačke in koliko je zanje odštela?:zmeden: Sem gledala z iskalnikom in sem vidla, da tega ne priporočate, ker je predrago, ampak mene vseeno zanima koliko je to? Saj si jih lahko vedno sposodiš, sam js bi mogoče vseeno imela svoje:zmeden2: hvala, hvala , hvala,....:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|