po 5 mesecih...naenkrat ni mleka? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Dojenje in dodajanje



Sporočilo


Ronči -> po 5 mesecih...naenkrat ni mleka? (21.12.2007 22:17:15)

Dojim 5 mesecev in danes zvečer....ni ga!!! NI???? Kako je to možno??? Kje je zdaj za vraga ta ponudba in povpraševanje??? NAredili smo aptamil (na srečo imam doma vedno zavitek potovalnega) in ker ga ni vajena ga je zavrnila. Po dretju in dretju in dretju je zmantrana in predvsem lačna zaspala.
No mami je zdaj na 2 dcl piva...kaj pa vem, mogoče pomaga[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], potem pa zvrnem še par deci h2oja in upajmo na najboljše.
Držte pesti!




Putka -> RE: po 5 mesecih...naenkrat ni mleka? (21.12.2007 23:12:11)

Se zgodi. Če si kak dan več naokoli, premalo počitka in pijače. Jaz sem imela tudi zvečer občutek, da je vse prazno, ker ni mogla zaspati in je ene 3 ure na zizi visela. Dobro si naredila, 2 deci piva (dovoljena tudi druga tekočina), pa noge v luft, možek pomasirat hrbet - za sprostitev!




Ronči -> RE: po 5 mesecih...naenkrat ni mleka? (21.12.2007 23:48:24)

IZVIRNO SPOROČILO: Putka

(dovoljena tudi druga tekočina),


[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] aja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

grem spat, valjda bo jutri bolje, hvala za spodbudo. Nočka!!!!!




Anonimen -> RE: po 5 mesecih...naenkrat ni mleka? (21.12.2007 23:56:01)

Upam, da boš imela spet naval mleka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Da bo samo teklo v potokih [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




hugolina24 -> RE: po 5 mesecih...naenkrat ni mleka? (22.12.2007 1:18:26)

včeraj sm js zastavla isto vprašanje.tudi po petih mesecih pa po malo dneh malo manj dojenja ni blo skor nč pol sm si pa skuhala ene 3 litre proje in se s tistm nalivala pa še ćaj pila in še dans ni blo kaj zdj zvečer sm pa tak naval dobila da..............nevem a od tega al se je preprosto vrnlo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




sonjaka -> RE: po 5 mesecih...naenkrat ni mleka? (22.12.2007 1:57:49)

Kako to misliš, da ga ni? Kako pa to veš? Mleko ne more kar izginiti.
Meni se je včasih pri hčerki zgodilo, da ko sem bila kaj živčna, se mi je kam mudilo... ali pa ne vem zakaj, je ful dolgo trajalo, da se je "sprožil" izcejalni refleks. Mala je vlekla, se ful jezila, histerirala, ker ni teklo, komaj sem jo spravila nazaj na dojko, pa je spet vlekla, se jezila...to je trajalo tudi po 15 minut. Ker sem zraven še jaz postajala živčna, je verjetno še kasneje začelo mleko teči. V glavnem, vedno pa je na koncu začelo teči in mala vsa vesela.




Ronči -> RE: po 5 mesecih...naenkrat ni mleka? (22.12.2007 9:50:54)

Ke rpo izcejalnem refleksu, ki ga vedno čutim (pikajoč občutek) ni pritekla niti kapljica. Dete se je jezilo, tako da sem sama probala...niti kaplje, pa ponavadi kar samo v curku teče, vsaj od začetka.
Ponoči je bilo mičkeno boljše, sedaj pa tudi ne čutim da bi bilo kaj notri....imam pač drugačen občutek kot prej vseh teh 5 mesecov. So take lahke, mehke.... Ponavadi so vjutro težke in grudvaste, brez izjeme.
Ne vem...bomo videli, včeraj je tudi izjemoma jedla čez dan na 2 ure, ponavadi da na 3-4.... Verjetno ji sam obrok ni bil dosti velik...




Anonimen -> RE: po 5 mesecih...naenkrat ni mleka? (22.12.2007 12:35:05)

Kako je? Mleko imaš spet ali ga še kar ni?




TONČI. -> RE: po 5 mesecih...naenkrat ni mleka? (22.12.2007 18:21:23)

Mogoče te bo pa obiskala tetka[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]. Kljub polnemu dojenju sem jo dobila mesec in pol po porodu. Tiste dneve je bilo kriza z mlekom.




Ronči -> RE: po 5 mesecih...naenkrat ni mleka? (22.12.2007 20:52:21)

uuu, mofgoče bo pa res[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image], že par dni me šraufa po trebuhu[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

drugače pa, če ste držale pesti je pomagalo, danes je že boljše, ni velikega navala, a bo zadosti. Za ziher sem šla še po mala pakiranja aptamila, upam, da jih še ne bom rabila.




massylou -> RE: po 5 mesecih...naenkrat ni mleka? (1.1.2008 22:39:23)

Tudi jaz imam kak dan skoraj prazne, še posebej med tardečo ali pa ko je bla bolana in mi je cel dan na zizi visela, pol je blo pa zvečer kriza.

Želim vama najnaj z čimveč mleka.




Anonimen -> RE: po 5 mesecih...naenkrat ni mleka? (1.1.2008 22:53:59)


Jaz sem imela podoben primer. En večer je lačen zaspal ker mleka enostavno ni bilo. Pol sem si pa zvečer naredila močnik, spila še skoraj pol litra mleka in šla spat. Ponoči okrog treh se je zbudil a mleka je bilo glih za dvakrat potegnt. Dru se je za crkn pol pa je zmatran zaspal.  Ponoči sem pila čaj - drgač ga nikoli ne pijem grem kar spat. Zjuraj sem full pila pol pa je blo že boljš. P. je rekla da je to normalno - kakšen stres, preutrujenost, živčki...
Zdaj pa imam zize takšne kot tisti dan kot nič več napete, mlahave, kot da ne bi bilo mleka. Ampak moj tamal se vsako rundo dobro naje enkrat več enkrat manj. Sedaj ko mu uvajam gh bomo vidli kakšno povpraševanje bo.

Jaz sem si tud kupila vrečke aptamil2 za vsak slučaj, ampak on tega noče pit. Samo zize zize. Prej smo meli Novalac  za vsak slučaj če sem šla z doma brez njega da so mu dali, ampak ni hotel piti, čakal je le zize.





Stran: [1]