Lunca1 -> RE: kašelj (21.12.2007 20:04:27)
|
Buči mene je tudi ene 2 meseca noro mučil kašelj. G je sicer rekla, da ni ravno najbolje, zato je pač treba probat pozdravit. Jaz sem najprej jemala Hiconcil, ker pa ni nič prijel pa celo Sumamed. Drugače so pa še variante slezov sirup, maži se z Wicsom, kapljice v nos, če je slučajno kašelj zaradi sinusov, inhaliranje neprevročih kamelic, čaj gorskih lišajev, grenobil, Prospan (ne za suh kašelj), prežgano mleko (narediš karamel sladkor in zaliješ z mlekom), potem je še ena podobna varianta s prežganim sladkorjem, samo da s čajem, ne spomnim se s katerim. Pri meni je bil kašelj že tako hud, da sem tudi bruhala in da sem zelo težko zadrževala vodo, da ne omenjam, da sem enkrat spala samo 1,5 ure.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Upam da pri tebi ni tako hudo. Želim ti, da se čim hitreje pozdraviš. Upam da tebi katera od teh variant prime, meni je kot rečeno šele po 2 mesecih, vmes sem imela sicer ene 10 dni mir. Dojenček pa še vedno veselo brca in raste. tako da brez panike zaradi tega, priznam pa, da je zelo neprijetno in utrujajoče.
|
|
|
|