Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj jemljete elevit tablete 21.12.2007 15:43:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Za tiste par dni se pa res ne obremenjuj. Vzemi jih, ko boš na samem ali imela čas. Pa če kakšen dan kakšno pozabiš tudi ni tako hudo...
|
|
|
|
RE: Kdaj jemljete elevit tablete 21.12.2007 16:30:24
|
|
|
|
juniorka
|
Vitaminske tablete se jemljejo med jedjo, da ti ni slabo in za boljšo absorbcijo. Jaz dam kak grižljaj kruha prej v usta, pa jo vzamem in potem jem..ali pa po jedi, pol pa kakšen piškot! Pa daj si jih v drugo škatlco in reči, da si slabokrvna in ješ vitamine- saj to ni laž, samo drugače povedano , pa ne more nihče posumit! Veliko sreče!
|
|
|
|
RE: Kdaj jemljete elevit tablete 21.12.2007 17:13:56
|
|
|
|
Tanayya29
|
no,jaz sem jih jedla,ko sem se spomnila,ne obremenjuj se s tem,res ne. Če samo pomislim kako je bilo po CR,ko imaš tajming ob petih zjutrej pojest orng tableto.... vzemi,ko ti paše. LP.
|
|
RE: Kdaj jemljete elevit tablete 21.12.2007 19:19:58
|
|
|
|
ključek
|
jaz jo vzamem ponavad zvečer, pa ne z hrano, ampak tko. kakšen dan tudi pozabim, kaj čmo, starost.
|
|
|
|
RE: Kdaj jemljete elevit tablete 21.12.2007 19:33:27
|
|
|
|
Taula
|
Jaz vzamem kadar se spomnem...zjutraj, zvečer. Nikoli med jedjo.
|
|
RE: Kdaj jemljete elevit tablete 21.12.2007 19:34:47
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
jedla sem jih ponavadi zjutraj, po zajtrku.
|
|
|
|
RE: Kdaj jemljete elevit tablete 21.12.2007 21:23:52
|
|
|
|
frrrr
|
jaz jih jem po hrani. ponavadi po kosilu. odkar dojim samo še ponoči, jih jem samo po 3x tedensko.
|
|
|
|
RE: Kdaj jemljete elevit tablete 22.12.2007 12:32:45
|
|
|
|
Naja30
|
Ponavadi med jedjo, če sem pozabila pa tudi naknadno. Ampak po elevitu sem se grozno zredila, takrat sem še dojila. Zdaj, ko sem ponovno pa jemljem centramed mam.
|
|
|
|
RE: Kdaj jemljete elevit tablete 22.12.2007 20:18:27
|
|
|
|
*chance*
|
...kadarkoli se spomnim...sicer sem pa opazila, da moja teža nenormalno narašča... je to lahko posledica elevita? ker ne vem kaj bi blo druzga....
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?