|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mali pošilja lupčke
21.12.2007 0:31:59   
karmy
Ko sva šla danes iz vrtca je eni punci iz iste skupine pošiljal lupčka, tista punca je bila pa ves čas ko sva se preoblačila okoli njegauser posted image user posted image pa ga klicala,... madona dobila tak občutek kot da sem šla kakšnega najstnika iskat ne pa 6-letnega otroka user posted image Tiste, ki imajo starejše otroke, ali so to tudi počeli? 

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mali pošilja lupčke
21.12.2007 0:33:09   
baguSka
user posted image user posted image  joj kaj ti se vsega ne ves.. user posted image user posted image

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.12.2007 7:48:07   
Lunca1
Naši se to dogaja pri 3 letih.user posted image  Ji pošiljajo lubčke, ona ga da pa konkretno enemu fantku na usta.user posted image  Sta se zadnjič lovila po garderobi, ko je moral pa fantek it, pa naša za njim in mu kljub manjšemu upiranju kar enga dala. Sta bila luštna. Sva se obe z njegovo mamo smejali.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.12.2007 7:59:29   
lelaval
Pride še faza, ko se bosta tak lubčkala, da ju narazen ne boš dobila user posted image user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.12.2007 8:08:16   
karmy
ma neee mi s tem nouser posted image  sm misla da do tega ne bo prišlo še ene 10 letuser posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.12.2007 8:18:09   
lelaval
Kaki 10 let. Čez  cca 6 let bo že hotel na randi - ampak takrat ne bo več v tvoji prisotnosti pošiljal lubčkov user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.12.2007 8:31:35   
karmy
a je to tud nas tok razganjalo? user posted image  al samo te express rastoče otroke?user posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.12.2007 9:30:20   
lelaval
a je to tud nas tok razganjalo? al samo te express rastoče otroke?

Ne, nas še ni, pač pa bo naše. user posted image

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.12.2007 20:24:50   
Skabi
Moj sin iam pri 5 letih  za sabo trileten "zakon" - tako dolgo sta bila z eno punčko par. Zdaj ej pa ona šla v šolo in ravno ta mesec sem od sina zvedela, da si ej našla drugega in da njega ne mara več. Sin si je že našel drugo ženo user posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.12.2007 20:44:05   
karmy
user posted image user posted image Ma ne moreš no...žena? kdo si je izmislu ta izraz?

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.12.2007 20:48:57   
šnucika
user posted image ...karmy kar navadi se!
Moji mulčki in mulčke na bazenu, v šolah plavanja, se tudi lupčkajo, pa dva sta tudi "poročena" že iz vrtca...pa ko enega od njiju ni, druge božata po ličkih.... Včasih se kar narežim njihovim izjavam...so pa to od 4 do 6 letniki.

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.12.2007 20:55:10   
Skabi
IZVIRNO SPOROČILO: karmy

user posted image user posted image Ma ne moreš no...žena? kdo si je izmislu ta izraz?

Kaj pa ej narobe z njim? Njegov oče in jaz sva mož in žena in ta izraza povezuje z ljubeznijo in naklonjenjostjo. Meni je všeč. user posted image o

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.12.2007 20:58:16   
Anonimen
Moj 2,5 letnik je danes, ko sem prišla ponj rekel:

"Sem povedal Uli."
"Kaj pa?"
"Rad te imam sem rekel."

Tolk o tem user posted image

(odgovor članu Skabi)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
21.12.2007 20:58:34   
karmy
ne na splošno mož in žena, samo to med malimi otroci da jih kar poročate med sabo... še malo pa jih boste učile kako se sexauser posted image user posted image user posted image ja vem da bi se mogla navadit na to, samo se nekako na to misel nikakor ne morem. Kje so časi ko so fantje sovražili punce do cca. 14 leta ko so jim začeli hormoni delat user posted image

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.12.2007 21:01:05   
Anonimen
Kje so časi ko so fantje sovražili punce do cca. 14 leta ko so jim začeli hormoni delat

oooo tudi to še pride user posted image

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
21.12.2007 21:07:53   
karmy
no torej ta predhodna doba ne sme obstajatuser posted image kaj se to praviuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
21.12.2007 21:42:20   
Skabi
IZVIRNO SPOROČILO: karmy

še malo pa jih boste učile kako se sexauser posted image user posted image user posted image ja

Odkar je po TV reklama za najdi.si, je tudi že o tem bilo govora. user posted image user posted image

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 17
21.12.2007 22:34:14   
piščanc
naša je bila tud že zaljubljena, pa saj to je čist OK. če gredo lahko v šolo, tudi spolno dozorevajo.

jaz se tud spomnim, da sem imela prve simpatije še v vrtcu.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 18
22.12.2007 4:02:41   
pearl
Naša je stara 17 mesecev in se lubčka s fanti, da ne morš verjet. Tam stari okrog 7 let so najbolj ogroženi.

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 19
22.12.2007 20:34:58   
karmy
evo sem danes vprašala če je tisti punci dal lupčka, pa je reku ja. pa vprašam zakaj pa? pa reče: zato ker je moja user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 20
23.12.2007 10:39:33   
frutka_
Ja, ni to lepo?  Jaz se še zmeraj spomnim svoje prve simpatije iz vrtcauser posted image .

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?