Krvavitve po vstavitvi mirene (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Po porodu

Sporočilo

MiRaNi -> Krvavitve po vstavitvi mirene (20.12.2007 22:32:49)

Odprla sem novo temo, ker nisem želela smetiti tiste, ki jo je odprla bambi.

Prejšnji teden mi je G vstavil mireno; in sicer tretji dan menstruacije. Še vedno krvavim, sicer manj kot pri menstruaciji ampak vseeno dovolj, da moram imeti vložek. Ali je to normalno?

In še eno vprašanje: ali uporabljate tampone ali vložke?

piščanc -> RE: Krvavitve po vstavitvi mirene (20.12.2007 22:54:25)

pri meni je trajalo kakšna da tedna, sedaj je OK. uporabljala sem pa dnevne vložke. nisem ravno preveč navdšena nad tamponi.

monja79 -> RE: Krvavitve po vstavitvi mirene (20.12.2007 23:18:23)

Meni je mireno G vstavila cca. 2 meseca po porodu, ko še nisem imela mentruacije in sem potem kar nekaj časa po malem krvavela, ene 2 do 3 tedne. Pa še potem se je kar naprej tu in tam nekaj pojavljalo (močnejši malo obarvani izcedki). Pa menda je to normalno.

Maleal -> RE: Krvavitve po vstavitvi mirene (20.12.2007 23:46:32)

Krvavela sem nekje 2-3 tedne čisto po malem,ravno toliko da se je lahko reklo,mogoče kaki dan ali dva nič in nato spet,to je normalno,lahko tudi 3-4 mesece po vstavitvi krvaviš,uporabljala pa sem tampone,saj nisem navajena na vložke.

snorlax -> RE: Krvavitve po vstavitvi mirene (21.12.2007 5:13:32)

Pri meni je trajalo skoraj 1 leto, da se je porihtalo, tako kot mora. Prvo leto mi je kar naprej nekaj curljalo in kapljalo. Zdaj je OK.

Ginekologinja je rekla, da je normalno nekje od 3 do 6 mesecev, da se vse poštima.

Stran: [1]