Dobro jutro princeske (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Bela -> Dobro jutro princeske (8.1.2005 8:48:19)

Lep dan princeske:rozica:, ste se naspale:zaspan:!!!

Vsem vam želim zelooo lep dan z dobro:kava:,:duda: in SMEHOM:)obdan!!!

Vera* -> Dobro jutro princeske (8.1.2005 8:50:08)

Dobro jutro!Danes je pa en res lep in sončen dan.Kaj boste počele?Jaz bom pospravljala.:(Tudi jaz vam želim lep,lep,lep dan.:rozica:

Pupica -> Dobro jutro princeske (8.1.2005 8:53:38)

O hvala, odkar imamo eno malo princesko doma, mi zelo redko še kdo reče princeska:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(joke!)

Ja naspala sem se, spet je sonček, tako da sem dobre volje. Zdej počakam da še princ in princesa ustaneta, pa da gremo mal ven9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa

Mojca20 -> Dobro jutro princeske (8.1.2005 8:55:57)

Dobro jutro! Danes bomo na hitro skuhali, okoli 13.00 pa gremo na Rožnik, saj bo sonček!!!!!!:bravo::bravo: Pospravljali bomo pa vmes! Škoda dneva za glancanje.

Mojca20 -> Dobro jutro princeske (8.1.2005 8:57:34)

O Pupica, za 2 minute si me prehitela. Dobro jutro! Zdaj grem pa za juho pripraviti. Naš pikec je nor na govejo juhco!

Pupica -> Dobro jutro princeske (8.1.2005 9:01:09)

ej naša tut na pgvejo župico. Je kot najbolj marljvi ptiček. Tako lepo odpira usteca, razen če postane moj dragi prepočasen se pa razjezi:)- Slinčka pa sploh ne bi potrebovali, ker zaenkrat niti ena kapljica ni ušla z ust. Se nosim kot pav(ker je moja župca tkooooo dobra, prej ko je dragi to gooril, nisme resno jemala, ampak otoci pa ne lažejo

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Anonimen -> Dobro jutro princeske (8.1.2005 9:02:44)

Ojla!

Mi gremo pa spet smučat:zmeden: Sej se mi ne da kej prov zlo. Pa spet gremo na trbiž:zmeden::(

anajmad -> Dobro jutro princeske (8.1.2005 9:19:58)

Tudi jst vas pozdravljam iz meglene primorske.Pijem:kava:in berem poste.Sem kr malček:(,ker je moja ta velika pika šla smučat in bom dejansko cel dan sama.Družbo mi bo delal:kuza:,pa malo bom igrala fato,možek je pa v službi.Tak,da ne bo nič preveč :)pri nas doma.
en lp:morje:D.

Stran: [1]