koncno nazaj (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Urška// -> koncno nazaj (8.1.2005 8:44:54)

Ojla mamice!

Po dolgem casu brez neta sem zdaj spet tukaj:bravo:.
Sem potrebovala kar precej casa da sem vse prebrala.

Zdaj pa imam eno vprasanje za vas.

Noseca sem tocno 20 tednov, pa otroceka se ne cutim, samo neko malo kruljenje in pokanje, ampak res cisto malo, sem malo zaskrbljena.

Sicer sem bila v ponedeljek na pregledu in, ko je G hotela poslusat srcka preko trebuscka se ta ni slisal, no potem na UZ se je miganje srcka lepo videlo, pa se pikica je sesala prstek.

Ce ima katera kaksne izkusnje naj se javi prosim

Lep dan vam zelim

P.S.
Lina76 koliko se spomnim si ti tudi imela pregled daj povej kako je slo, nina-nana tudi ti se kaj oglasi.

papa Urska//in:duda:

mia-1 -> koncno nazaj (8.1.2005 10:35:41)

Hoj!
Pri meni je bilo enako kot pri tebi, sedaj sem v 25 tednu pa je mali zelo zivahen-skoraj prevec.
Kje pa bos diplomirala? Jest bom tudi letos al pa drugo leto?!

Anonimen -> koncno nazaj (8.1.2005 13:45:35)

Hej,jaz sem se zadnic ravno jezla da se ne redim:)-zdaj pa sem dobila se 1 kg gor:bravo:tako da do zdaj sem +3kg9nebesasem prav vesela.nakupla sem ze vozek in lupinico,previjalno!:love:danes sem nakupovala hlace zase, pa nisem nic kupla, ker mi je s malo ze mogoce pretesno, m pa se mi ful visi:grrr:tak da bom se nekaj casa s sportnimi hlacami okoli hodla:)-
pri ginekologu se nisem bila, mam pa pregled 17 januarja-in bom imela morfologijo,vsaj zdi se mi;)komaj cakam da vidim nagajivcka(dojencka, ker spola se nevem>), ki raste v meni:love::love:mislim da gibe cutim malo, ceprav res zelooo rahlo, morem bit ful pozorna.cutim pa jih vecinoma zvecer, ko se umirim:zaspan:hehe
da cujemo se druge, kako ste kaj itd?:sloncek:

evci -> koncno nazaj (8.1.2005 19:01:06)

oj.
tudi jaz sem v 20. t. pa skoraj nič ne čutim, malo pokanja morda zato kar težko verjamem, ko ene pravijo da jih v tej starosti že ornk brca. mam pa pregled v sredo in upam da bomo vidli kakega spola je. sicer pa tudi mene skrbi če ne čutim nič, ampak mislim, da bo vse ok in gre. lep pozdrav, evci

Žaža -> koncno nazaj (8.1.2005 21:39:09)

Hallo!

Če se je na UZ vse lepo videlo, mislim da si lahko mirna. Jaz sem v prvi nosečnosti bila 100% da je to moja pikica tudi zelo pozno, sedaj, v drugi nosečnosti pa sem že v 14 tednu začutila gibe in sem bila 100% da je to to. Mislim, da v prvi nosečnosti ne veš dobro če ti kruli ali te črviči ... Ampak v 14 tednu pa še zagotovo ne brca tako da bi te premetavalo!

lp.

pika78 -> koncno nazaj (11.1.2005 9:57:50)

Hojla!
Tudi jaz sem v 20t. Do prejšnjega tedna nisem še nič čutila in sem se že kar malo sekirala, potem se mi je pa v soboto in nedeljo zdelo, da je malo pobrcalo - čisto na lahno (če sem dala roko na trebušček). Tako da nisem sigurna, verjetno je to to.
Se pa menda vsaj do 23t ni treba nič sekirat, če ne čutimo (dr. Pušenjak je napisal, da je povprečje v 1. nosečnosti nekje med 20 in 22t, ko naj bi prvič začutile otročka). Me pa zanima, ali ga ve čutite "kar tako", ali morate dati roko na trebušček?
Jaz sem drugače ok, prejšnji teden sem si kupila prve nosečniške hlače (v trgovini Popek), ki jih je na trebuhu zaenkrat še veliko preveč. Je pa to po mojem ravno eno vmesno obdobeje, ko so mi prejšnje hlače pa ful na tesno.
Kilce gredo tudi kar gor:( - sicer se zadnje dni nisem nič tehtala, ampak apetit imam pa strašen in se moram kar brzdat...
Urška (in vse duge) - nič se sekirat. Verjetno bomo kasneje še preveč čutile brce...
Lp vsem!
Pika in :duda:19t

Stran: [1]