kilogrami so čudni. (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

NENAJANI -> kilogrami so čudni. (7.1.2005 23:46:44)

Zanima me koliko ste se ve zredile do 20. tedna.
Jaz se nisem niti za kilogram po mnenju ginekologinje pa bi se morala vsaj za 2 kg. Ali je z menoj kaj narobe, rada bi bila zdrava :sloncek: s še bolj zdravim :angel:.

Vera* -> kilogrami so čudni. (8.1.2005 0:04:54)

Jaz sem se do 6 meseca komaj 4 kile,potem pa do konca nosečnosti vsega skupaj 40!!!!!!!!!!!kil.GROZA.Vse bo redu ne skrbi.Ene se več zredijo,druge manj.Ti kar lepo papcaj pa bo.:sloncek:

Vera* -> kilogrami so čudni. (8.1.2005 10:55:35)

Jaz sem jedla,jedla,jedla,jedla.....ogromno,preveč.:ups:

Barbara L -> kilogrami so čudni. (8.1.2005 11:43:42)

Pozdravljena NENAJANI;

Sama sem v 22 t in sem se zredila za 3kg. Jem normalno in ne telovadim.

Z rastjo bušija bodo tudi kile same prišle, zato ne skrbi.

LP

Barbara L:metulj:

babylove -> kilogrami so čudni. (8.1.2005 13:09:36)

Oj!

Brez skrbi, kg bodo sami prišli, še preveč... Zadošča, da pridobiš 1kg/mesec, ampak na začetku se pogosto zgodi, da punce celo izgubijo kak kg zaradi slabosti. To se potem nadoknadi, zadnje 3 mesece gre hitro navzgor, meni skoraj tehtnica ni uspela sledit :)-:(!

Vera, oprosti, ampak 40 kg :zmeden:

Lp, :nosecka: 40t

Arwen -> kilogrami so čudni. (8.1.2005 13:11:01)

Jaz sem se do 22. tedna zredila za 5 kg, zdaj mi pa že tri tedne teža stoji:bravo:. Sem bila malo okregana:((. Ti se nič ne sekiraj, otrok že dobi tisto, kar potrebuje. Menda se sploh ni treba nič zredit, če imaš že od prej dovolj zaloge:)-. Lp, T.

Anonimen -> kilogrami so čudni. (8.1.2005 13:41:10)

jaz sem se do zdaj 3 kilograme,sem pa v 20t;)

L&F&B -> kilogrami so čudni. (11.1.2005 12:24:17)

Jaz sem se začela rediti ravno nekje po 20t., prej pa ravno tako nič. Vsega skupaj sem se zredila v nosečnosti 8kg, rodila pa zdravega in krepkega dečka, 3600 in 53cm, pet dni pred rokom. Meni je šlo vse na otroka, glavno pa je, da zdravo in raznovrstno ješ, večkrat po malem. Meni je ginekologinja rekla, da sem za vzor, a saj glavno je, da je z otrokom vse ok. Veliko sem se tudi gibala in bila na zraku. Torej nič ne skrbi in uživaj v nosečnosti in hrani.

Stran: [1]