|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KRTEK
20.12.2007 20:44:13   
geodetka
Mi lahko kdo pomaga??? Ne vem kako in kje naj najdem igračko (plišasto) krtka ... tistega iz češke risanke!! Moja punčka je stara 2,5 leta in ga preprosto obožuje! Imamo vse tri risanke, celo sestavljanke in človek ne jezi se.

Poskušala sem celo prek spleta naročit ... samo ne najdem nobene prave internetne strani!

Hvala vam v naprej! :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KRTEK
20.12.2007 21:05:01   
srursa
Včeraj sem ga vidla v CP na stojnici.

(odgovor članu geodetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.12.2007 21:22:38   
Jančika_
Srursa, kje točno pa? Sprašujem za prijateljico.

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.12.2007 21:43:16   
*blu*
mi ga imamo, grem pogledat če kje kaj piše. Ja na etiketi je www naslov, ampak se ne vidi več

< Sporočilo je popravil *blu* -- 20.12.2007 21:45:50 >

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.12.2007 21:59:01   
*blu*
poskusi tukaj http://www.mubrno.cz/katalog_en.php

Sprememba je kot vdih kisika, ki te poživi.

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.12.2007 22:18:19   
srursa
V City parku v lj so stojnice(štanti) po sredini, vidla sem ga ne eni od njih. Na kateri lokaciji pa ne vem, ker nisem bila pozorna.
Upam, sa sem ti kaj pomagala.

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.12.2007 22:30:03   
Barbs
V šparu v metliki je bil v košari ss plišastimi igračami... predvidevam, da ga potem imaju tudi ostali špari

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.12.2007 8:44:16   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: srursa

V City parku v lj so stojnice(štanti) po sredini, vidla sem ga ne eni od njih. Na kateri lokaciji pa ne vem, ker nisem bila pozorna.
Upam, sa sem ti kaj pomagala.

Hvala! Po moje bo prijateljica brez problemov našla.

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.12.2007 9:06:20   
Pobalami
Če ga ne boš dobila pri nas poišči kakšno češko on-line trgovino z igračkami. (v googlu: krtek hračky). Drugače pa gre veliko ljudi za novo leto v Prago pa če koga poznaš naj ti od tam prinese.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Vsako leto 1600 novih primerov pljučnega raka
Pljučni rak je tretji najpogostejši rak v Sloveniji in tudi vzrok za ogromno smrti. Vsako leto v Sloveniji zaradi njega ...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?