Bruhanje (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

tamala83 -> Bruhanje (20.12.2007 20:36:40)

pozdrav

Moja mala je začela danes bruhat. nekje ob 6ih popoldan je prvič, ker veliko količino, vendar ne hrane ampa tak rumenkasto sluz. kake 4 tedne nazaj je imela bronhitis, in ko se je pozdravla se je začelo izkaćljevane. izkašljano sluz še ne zna izplunit, in je vse skupaj požirala. no, do zdaj je še brohala enih 6x ampak vedno samo sluz rumene barve in ne več v velikih količinah, ampak kot da bi malo več plunla. vročine nima, driske pa tudi ne.pred tem je bila normalono razpoložljiva.

kaj to slučajno liči na rote virus?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] nimam pojma.
kaj nej naredim

Anonimen -> RE: Bruhanje (20.12.2007 20:38:46)

jaz sem sama takole bruhala eno jutro. samo rumeno sluz. davla sem se pa ko zmešana. ja bil je rota virus in čist gotova sem bla cel teden. bruhala sem pa 2 dni ampak samo zjutraj.

pomagalo mi je piti po požirkih (no od začetka sem tudi to izbruhala) potem pa pežganka in šipkov čaj.

če bo ful še bruhala pazi da ne pride do dehidracije!

tamala83 -> RE: Bruhanje (20.12.2007 20:55:15)

pa tudi brez vročine?

lelaval -> RE: Bruhanje (20.12.2007 21:41:45)

ker veliko količino, vendar ne hrane ampa tak rumenkasto sluz. kake 4 tedne nazaj je imela bronhitis, in ko se je pozdravla se je začelo izkaćljevane. izkašljano sluz še ne zna izplunit, in je vse skupaj požirala.

Po bronhitisu je normalno, da se izkašljuje sluz, saj se sluz, ki se je nabrala odlušči in dihalne poti se zopet normalno sprostijo. Pokaži ji, kako naj izpljune (verjetno zna izpljunit po umivanju zobkov, če ne pa dobesedno pokaži, kako se pljuva) sluz - bo lažje za njo, kot pa, da jo nazaj požira - zato potem pride do bruhanja - drugače bi jo s kašljanjem izpljuvala.

ČebelicaMaja -> RE: Bruhanje (20.12.2007 22:12:01)

Mi smo imeli čist isto, že drugič, najprej je tri dni samo bruhala, potem se je začela driska in počasi končalo bruhanje, tudi vseskozi brez vročine. 1 teden je rabila, da se je pozdravila, sedaj sem pa še jaz zbolela...tako, da je treba kar pazit...

cukerček -> RE: Bruhanje (20.12.2007 23:26:12)

boga moja mala sončika-pa komaj se je pozdravla[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

...hitro idi k njej v sobo in ji daj lupčka v mojem imenu
pa za pit ji dosti daj da ne dehidrira zaradi bruhanja

Stran: [1]