|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj hodite spat - in kdaj vstajate?
7.1.2005 22:47:46   
lorelei
Čist tko me matra - a sem res ponočnjak? Mi nikakor ne uspe v posteljo pred enajsto, pa četudi si vsako jutro obljubim, da bom zvečer pa res šla z otrokoma...

Kdaj pa ve hodite spat?9nebesa
In kdaj vstajate?:kava:
Neposredna povezava do sporočila: 1
7.1.2005 22:51:33   
Seven*
Hodim spat ob 00.00. Vstajam ob 7.30. Vmes vsaj dvakrat vstanem. :(( Se dobro, da mi dragi pomaga.

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.1.2005 22:56:22   
andrejaz
Hodim spat med 23 in 00, vstajam pa med 8 in 8.30. Vmes ustanem 1 do 2x, ga hitro podojim in že spiva oba naprej.

:sloncek:

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.1.2005 22:56:46   
Teni_
Tudi jaz grem spat nekje okoli 00.00, vstanem pa nekje okoli 9 ure, oz. ko se Teja zbudi. Tudi jaz vsak dan rečem, joj, kako sem zaspana, bom šla že ob 21. uri spat. Boš ja:)-.

LP,
Mojca:rozica:

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.1.2005 23:00:20   
Gina
Spat ob 00.00, buditi me začnejo ob 7.00- :zaspan:zbudijo pa ob 7.30:)-
Ja, bom šla danes prej spat, hi, hi..:love:

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.1.2005 23:09:07   
lorelei
:) Najbrž bi morala jutri še enkrat postaviti to vprašanje, ker jih večina že spi;), kajne?:angel:9nebesa:angel:9nebesa
Seven - kako ti znese - imaš podoben urnik kot jaz, potem pa me Enej zjutraj prosi: "Mama, zbudi se... vstani mama... mama, daj dol dekco, vstani... Enej je lačen, bi šel papat zajtlk..."

Jaz pa z muko zapustim tisto toplo postlo. Dobro, da je Maj malo bolj potrpežljiv in čaka buden, da pridem k sebi. KO pa končno vstanem, je pri njem že čas za dopoldansko spanje HIHI;)

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.1.2005 23:11:32   
Seven*
Znese mi ker imam fanta, ki se kljub sluzbi prav posteno zrtvuje in vstaja. Danes ze sestic uspava nazaj Jakoba. Res ne vem kaj bi brez njega.

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.1.2005 23:25:49   
frutka_
Hodimo spat po polnoči in vstajamo med 7 in 8 uro z vmesnim dojenjem med 5 in 6 uro. Včasih zgledam kot zombi. Deficit spanja je načel moje možgančke!

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.1.2005 23:31:58   
Anonimen
Ob 00:00 večinoma, tudi med tednom, ker mi prej ne uspe. Pred 23 pa sploh nikoli. Ob vikendih pa tut ob 2h, če je treba. Aja, med tednom pa vstajam ob 7h. Čist premal spanja.

(odgovor članu lorelei)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
7.1.2005 23:33:31   
lan
Spat grem okoli polnoči,vstanem pa ob 9 zjutraj.Mi tamauček pusti tako dolgo spati,priden a ne?

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.1.2005 23:34:56   
india
Spat grem nekje okrog polnoči, vstanem okrog 6h,pa vsako jutro prisežem, da grem zvečer s kurami spat. Potem pa spet na MSNu čepim do polnoči!
:(:zaspan:

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.1.2005 23:40:56   
tjaga
Je je kot da bi svojo zgodbo brala :)-:)-:)-:)-

Tjaga
:kava::kuza::kava::kuza:

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.1.2005 8:57:10   
Pupica
Prej sva hodila ob 21h , zdej malo kasneje nekje 23. Vstajam ob 8-8.30.Vmes 2 x jeva9nebesa

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 13
8.1.2005 9:14:28   
Anonimen
Spat grem med 23.00 in 00.00. Vstanem okrog 8.00, vmes pa še približno 10 x ko se Lea zbudi.

(odgovor članu lorelei)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
8.1.2005 10:32:04   
Taša
Spat grem okrog 23, včasih prej včasih kasneje.. Ta prvič se zbudim ob 6, ko Niko oblečem za v vrtec, katero potem moj pelje... No potem malo zadremam in ob nekje 7.30 se zbudi Maša jo podojim, potem pa še skupaj dremljema do nekje 8.30, ona ponavadi še dlje...:sloncek:

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 15
8.1.2005 11:29:35   
dory
Spat grem okrog devetih zvecer,vstajamo pa ob petih..vmesnih zbujanj nisem stela:)-

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 16
8.1.2005 11:49:00   
Špela
Spat grem ok. 10-tih zvečer, takrat kot malček, le občasno mal potegnem. Vstajava pa oba skupaj ok. 9-tih. Dlje jaz res ne morem spat,pa že to sem v postelji nekaj časa prej budna,ker drugače bi Aleks tudi vstal prej.:)-

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 17
8.1.2005 14:56:32   
SANDY
jest pa že ob 21. švignem v spalnica...sam mava tm tud TV, pol pa gledam, dokler me ne zmanjka..Zjutraj pa kukr kdaj, če delam od+b 6.30, če ne pa vsaj do 8.:kuza:

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 18
8.1.2005 17:14:02   
Sarina
midva z možekom greva ponavadi spat ob 23.00, tamalo že ob 20.00 zmanjka :angel:, zjutraj pa ponavadi vstanem od 8.00-9.00 9nebesa,

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 19
9.1.2005 7:30:01   
Anonimen
Uf, jaz se ša že ob osmih skidam spat, vstanem pa najkasneje ob 6-ih, najbolj zgodaj pa ob 4-ih (2x na teden).

(odgovor članu lorelei)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
12.1.2005 13:53:12   
NinKa
Pri nas pa misko gre spat ob 21h, potem se malo pospravim in gledam TV dokler me ne zmanjka. Ponavadi pa to ni pred 23h. Zjutraj pa se zdaj, ko so izpitni roki pred vrati z dragim ob 7h, da se lahko do 9h ucim ko se misko zbudi. Aja, ponoci se misko okoli 3h zbudi, glih toliko, da se previje in dobi svoj cajek. O tem jaz nic nevem, ker spim. To kaj je ponoci, je pri nas zadeva med "moskimi".:)-:)-

(odgovor članu lorelei)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?