Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
malček odkriva svoje spolovilo 7.1.2005 22:41:15
|
|
|
|
Seven*
|
To je cisto normalno. Sem to zasledila pri prijateljici, ima malega otroka, pa mi je marsikaj povedala. To je cisto naravni proces spoznavanja svojega telesa in ugodja. Najbolje je, da ga pustis na miru. Nehal bo sam od sebe.
|
|
|
|
malček odkriva svoje spolovilo 7.1.2005 22:42:10
|
|
|
|
mehurčica
|
Pusti ga, razen če to dela v javnosti-takrat ga opomni, da se to ne dela pred drugimi. David si ga je sedaj začel dobesedno vlečt.:)-Me kar boli, ko ga gledam. Skoraj vedno, ko mu dam pleničko dol.:zmeden2:
|
|
|
|
malček odkriva svoje spolovilo 7.1.2005 22:43:26
|
|
|
|
Seven*
|
haha. Jakob tudi. Se prime za jajcka tak da mu pri vseh prstih ven leze koza. :)- :)-
|
|
|
|
malček odkriva svoje spolovilo 7.1.2005 23:16:58
|
|
|
|
frutka_
|
To je normalno, pa da si gledajo lulice in lulije drug drugemu ...tako odkrivajo sebe in svoje telo. Bodi potrpežljiva in poteši njegovo radovednost tako, da mu pokažeš kakšno knjigo na to temo. Učila in Didakta imata super knjige na to temo. Ne skrbi to je normalno.Ne se norčevat iz njega, ker bo dobil občutek sramu.
|
|
|
|
malček odkriva svoje spolovilo 8.1.2005 10:43:00
|
|
|
|
iza
|
To je res čisto naravno in normalno, malčku pa lahko pozornost preusmeriš na kaj drugega bolj zanimivega in samozadovoljevanje ga bo tudi kmalu minilo. lp:rozica:
|
|
|
|
malček odkriva svoje spolovilo 8.1.2005 20:58:39
|
|
|
|
pravljica
|
moja pupa (6 let) se še vedno boža in ko jo vprašam zakaj, pove da ji paše nikoli nisem rekla, da se tega ne dela, da je to grdo, fuj ali kaj podobnega...ko sem prvič opazila, sem ji povedala, da to ni lepo, če so zraven drugi in da lahko to počne v svoji sobi ali ko je sama v kopalnici včasih jo čudno pogledam med branjem pravljice ob večerih, pa mi samo reče, da če sem jaz zraven, lahko to dela :)-
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?