Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: boste/ste vprašale za spol? 21.12.2007 19:18:30
|
|
|
|
sinskaT
|
Sva vprašala na NS pa je blo skor mal prezgodaj za rečt, na morfologiji je pa G kar sama rekla, da ni ziher, ker je ful nogice skup držal-a. Nevem, če bom še kaj spraševala, sam da bo vse ok . lp
|
|
|
|
RE: boste/ste vprašale za spol? 21.12.2007 20:36:33
|
|
|
|
neisha80
|
čeprav sem od začetka slutila,da bo in sva se z možem,ko je še bila v z njo pogovarjala kot s punčko in ji celo dala "partizansko" ime .....sem za vsak slučaj vprašala G....no in se je izkazalo.da me občutek ni varal ,čeprav moj pravi,da ni bil ziher.dokler ni prikukala na svet .in naslednjič bom zopet vprašala.torej še enkrat.no ja .če bi bilo po .bi vsaj še trikrat
|
|
|
|
RE: boste/ste vprašale za spol? 21.12.2007 21:54:02
|
|
|
|
ella79
|
Midva sva tudi skoz govorila, da nikoli ne bova vprašala. Sam takoj ko sem bila sva postala tok firbčna , da nisva zdržala in seveda vprašala. Tako vsaj veš ali je ona ali on, ne pa nekaj onega
|
|
|
|
RE: boste/ste vprašale za spol? 22.12.2007 7:54:37
|
|
|
|
Svet
|
V 1. nisem vprašala, ker mi je blo vseeno glede na to, da je bil 1. , zdaj, v drugi me je pa firbec matral. Vseeno bi mi bilo, le da je otrok zdrav, a sem bila vesela novice o . Bomo videli potrditev marca!
|
|
|
|
RE: boste/ste vprašale za spol? 22.12.2007 22:44:20
|
|
|
|
Pia77
|
Na NS nisva vprašala, ker je takrat za nek zanesljiv odgovor že itak prezgodaj. Na morfologiji naju je pa G itak sama vprašala, če hočeva vedet... saj se je vsedel tako, da je bilo očitno že od daleč :)
|
|
|
|
RE: boste/ste vprašale za spol? 23.12.2007 21:00:25
|
|
|
|
NancyF
|
Vprašala sva na NS, ginekologinja nama je rekla, da kolikor se ji zdi, naj bi bila punčka. Seveda pa je to še prekmalu in lahko na morfologiji pokaže čisto drugače. To je moj prvi otrok, tako da mi je vseeno kaj je, ali F ali P, samo da je zdrav.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?