|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Glasba za poroko
7.1.2005 20:28:18   
Anonimen
Mi lahko prosim pomagate z vašimi nasveti in izkušnjami? Z mojim se bova poročila, imela bova samo 20 ljudi, zdaj pa se pogovarjava, kaj naredit glede glasbe. Ali kdo pozna koga, ki igra na porokah, pa je tudi cenovno dokaj ugoden?

V bistvu bi bila vesela, če bi mi povedale, koliko približno ste plačale za glasbo, da vem, koliko računat.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Glasba za poroko
7.1.2005 20:33:16   
Pupica
pojma nimam glede muzke...bi ti pa rada čestitala in ti zaželela srečo!!!!!!9nebesa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Glasba za poroko
7.1.2005 20:34:11   
Anonimen
:)- Hvala pupica&Tia!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Glasba za poroko
7.1.2005 20:39:57   
kepica
Midva sva dala 140.000 ampak sva imela 60 ljudi in je blo treba narest fajn žurko.Tko da ta skupina ki sva jo imela,je idealna za to,samo če si pripravljen tok dat.Se pa imenujejo Zlati klasi(majo tudi internetno stran) pa pevka je tudi voditeljica,skrbi za program,tko da si ti brez skrbi. So se pa letos baje kr fajn podražili.Majo ceno že okol 200.000.Noro,a ne? Sam jih je pa velik.

lp
Kepica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Glasba za poroko
7.1.2005 21:01:21   
Anonimen
Po moje un Fredy ne more biti prav drag, ha, ha. Pa še en Marjan ali nekaj takega je danes priletel po meilu. Ma zdej so mi pa ti debili res dobri ratali.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Glasba za poroko
7.1.2005 21:03:12   
puncica
Splišni ne Marjan, Štefan, no jaz sem enga štefana dobla po mailu:)-:)-
Drugač pa sem imela jaz na poroki ansambel Mikola. Se moji starši poznajo z vodjo in so mal bolj pocen zrihtal. Ful profesionalci čeprav me je motil da ni blo nobenih iger in for, igral so pa res ful ful ful in to vse mogoče od narodnjakov do dalmatinskih. Kolk so pa stal pa nimam pojma:zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Glasba za poroko
7.1.2005 21:04:31   
Anonimen
Splisni, ne, Fredija pa res ne bi mela... :)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Glasba za poroko
7.1.2005 21:06:23   
Moyca_
midva sva imela tudi en super bend, ki je skrbel za dobro vljo z glasbo in igrami in to res dobrimi. Sva pa dala mislim da 70 000 imela pa sva 45 ljudi

:sloncek:p:sloncek:a:sloncek: č:sloncek:e:sloncek:s:sloncek:t:sloncek:i:sloncek:t:sloncek:k:sloncek:e:sloncek: s:sloncek:e:sloncek:v:sloncek:e:sloncek:d:sloncek:a:sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Glasba za poroko
7.1.2005 21:21:56   
Anonimen
Točno, Štefan! Ampak bi bila pa ful IN, če bi imela Fredyja na poroki. Ali pa vsaj Štefana. To bi bilo smeha.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Glasba za poroko
7.1.2005 21:25:56   
Anonimen
Splišni, daj, ne šali se no. Jaz bi rada mela poroko, ne pa pogreb. :)- Toti Fredi tak miga z glavo, da mu bo vsak hip odpadla in se odkotalila v zakulisje. :)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Glasba za poroko
7.1.2005 21:27:51   
Anonimen
Ha, ha, ja pol bo pa še Štefan uskočil... O.K., saj ne bom več.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Glasba za poroko
7.1.2005 21:34:26   
frutka_
Nama so na matičnem uradu in v cerkvi igrale fanfare. Ker moj stric in teta igrata v orkestru so mi to podarili kot del darila, da so organizirali špil v živo in bilo je fenomenalno pa tako je pasalo na prizorišče.Full je bilo fancy! Mi je to bolj všeč kot ansambel, ki igra ob ženinu in ga spremlja do kosila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Glasba za poroko
7.1.2005 21:43:56   
.ču
Ja ne vem,a je cena muzke odvisna tud od tega kolk je ljudi? Prvič slišm.
No letos maja bova mela peto obletnico,igrali so nama pa trio Maj.sam ne vem,če še obstajajo,lahko se pa pozanimam,so pa mislm,da iz Tržiča.
Lohk rečem sam ŽUR DO JUTRANJIH UR.Bli so fenomenalni:bravo::bravo::bravo: Tud po dve uri brez pavze vmes so šopal,pa čist vso muzko,kar se spomnš,res.Tud program so mel.

Drugač pa čim uspešnejšo organizacijo,poj pa velik SREČE:pujs:,LJUBEZNI:love::love::love:,pa ZDRAVIH:duda::modri::duda::roza::duda::modri::duda::roza::duda::modri:......

lp:rozica::darilo::rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Glasba za poroko
7.1.2005 21:56:30   
MINEJA
Export B!!!
cena pa je okrog 160000.
Igrajo pa v petek in soboto v Rotovški kleti v MB!

Full so dobri. Sem bila že na dveh porokah ...

:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Glasba za poroko
7.1.2005 22:05:32   
Aly
Joj, Skutica, tudi jaz ne vem konkretnega predloga, saj tovrstnih "bendov" sploh ne poznam.... Le zaželela bi ti vse naj, naj pri pripravi tega srečnega dogodka in seveda še posebej čestitke in vse najlepše k poroki :rozica::rozica::rozica: .

Lep večer Aly

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Glasba za poroko
8.1.2005 9:13:12   
saba01
oj
Najprej ČESTITKE¨!!!!!!!!!!!!!!!!:bravo::bravo:
Tudi jaz se poročim letos in igrali nama bodo eni mladi fantje (ANSAMBEL UPANJE),cenovno tudi gre skoz bo ok.90000 sit in tudi midva boma imela bolj v krogu družine!!!!!!!!!!
LP,Sabina:sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Glasba za poroko
8.1.2005 9:14:46   
Anonimen
Skuticaaaaaaaaaaaaa, č e s t i t k e!!!!!:bravo::rozica::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   Glasba za poroko
8.1.2005 9:17:33   
April
Zivjo skutica,
cene so za poroko mal bolj višje, ker se šteje, da bo treba špilat tud tja do šestih zjuraj. Dober duet za normalno fešto računa okol 90.OOO SIT, za ohcet pa tud par deset tisoč več. Ampak men ni problem za dobro glasbo plačat mal več, ker je dober žur odvisen predsem od pevca in ostalih. Ne pa pa eni, ki raj za hrano dajo celo bogatstvo.

Če pa te kej več zanima, mi lahko privat pišeš, pa ti dam tel. številko. Moj dragi je namreč že dvajset let v tem poslu. Sem bila že na dostih špilih in se kar spoznam na te stvari, pa je ponavad živ dolgčas. Je pa res, da se je treba folku prilagodit, ampak en znajo sam govedno špilat pa še par zastarelih slo "hitov".

Tako, če bi rada kaj več vedla se mi oglasi. Moj je pravi profesionalec (tud Mario ga je dvakrat povabil), nardi dober žur, poje pa vse od evergreenov pa do balkana. Tud za ceno se da zmenit.
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Glasba za poroko
8.1.2005 17:22:50   
Sarina
Midva sva tudi imela poroko z 20 svati, pa sta nama dva igrala - en na harmoniko (ki je igral tudi mojim staršem- no, samo ne iste muzike :ups:- je vmes malo napredoval ;)), pa njegov sin na en pihalni instrument (pozabla kako se reče :ups:).
Plačala sva 40.000 (prišla sta tudi na predvečer poroke na moj dom).Fulll sta bla fajn za družbo (govorila vice, da nas je vse bolelo :)-:)-:)-), v glavnem vse super! Fajn je če je živa muzika - čisto drugo vzdušje :sloncek:!
No, samo za druge žal ne igrata-samo za poznane!;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?