mika -> boga naša Lučka:( (20.12.2007 10:00:07)
|
včeraj v vrtcu padla in se udarila v omaro. dedek mraz je za vrtec prinesel veliko punčk in jih je v naročju nosila. spotaknilo se ji je in se je z glavico udarila v omaro. z ustnice ji je malo tekla kri, vzgojiteljici pa nista točno videli kako je padla. ni mogla jest, pila pa je. ko smo prišli domov, je malo zaspala, ko se pa je zbudila, ni mogla več govorit, samo z rokico je kazala, ni mogla pit, usta pa je imela skoz odprta. slina ji je tekla v potoku. šli smo k zdravniku, ker sem se ustrašila, da ji je počila čeljust, čeprav je na dotik ni bolelo. kazala je, da jo boli v ustih, za videt pa ni bilo nič. zdravnica jo je pregledala in ni bilo nobenih znakov poškodbe, ampak streptokoka angina. sicer se bo slišalo, čudno, ampak sem si oddahnila, sam da ni kakšne hude poškodbe od padca. vročine nima, zato nisem pomislila, da bi bila bolna. bogo revico tako boli, da me sama prosi za zdravilo. a se da še s čim drugim pomagat pri angini, poleg abtibiotika in calpola? danes ima tretji rojstni dan in sva ji z atijem hotela voščit, pa je rekla, da nima roj. dne. seveda, če pa je rd nekaj lepega in veselga in nič ne boli, tako kot danes njo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image].
|
|
|
|