|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dopust v toplicah
20.12.2007 0:38:42   
SSARA
Kakšno je vaše mnenje o dopustu v toplicah v prihajajočih dneh ko so hoteli polni bazeni vprašljivo čisti user posted image ali pa se tudi motim...imamo 16 mesečnika in 6 letnico. kakšne so kaj vaše izkušnje s tovrstnimi dopusti recimo v Čatežkih toplicah, Dobrni in še kje. je morda v tem času več možnosti za kako okužbo al je o tem razmišljati neumno ker smo lahko potem samo še doma user posted image . hvala za vsak odgovor in vaše izkušnje...user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dopust v toplicah
20.12.2007 0:44:44   
soncek28
Jaz sem bila v Rogaski decembra(2 leti nazaj),samo ne z otroki,in je bilo super.Zdej pa se hodimo tudi kopat z 14 mes.staro hčerkico in je kar ok.Ja ponavadi takle čas je res bolj natrpano,pozanimaj se še več kako in kaj.

(odgovor članu SSARA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.12.2007 7:52:05   
tannya
Mi smo bili lani v Rogaški Slatini in naša punca je bila takrat stara dobro leto. Nazaj smo prišli z rota virusom...Je pa res, da je bila v obdobju od enega leta do leta in pol non stop bolana. Letos smo bili pred kratkim v Strunjanu , hotel Salinera, pa smo zdravi in bilo nič narobe.
V bazenih je kar velika možnost, da kaj pokasiraš, vendar tudi v trgovini , na igrišču itd. lahko hitro kaj dobiš. Na  tvojem mestu se ne be obremenjevala s tem. Pojdite na dopust in uživajte, pa ne razmišljaj že vnaprej kako se boste okužili.

(odgovor članu soncek28)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.12.2007 8:07:46   
Bonnie_RR
Mi drugače nismo ravno navdušenci toplic, pa smo se nekje maja letos (mali je bila star 15m) odločili, da se vseeno gremo malo kopat - bolj zaradi malega, ki vodo res obožuje, kot pa zaradi naju. No, naslednji dan ali čez 2 dni (se ne spomnim več točno) je mali zbolel. V bazenu naj bi dobil neko bakterijo user posted image in smo dobili antibiotik. S tem je bilo pa tudi konec naših toplic. Verjetno za zelo dolgo časa...

LP

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.12.2007 8:42:01   
viv_
Mi smo bili v toplicah že neštetokrat, v Čatežu, Podčetrtku, Zrečah in Moravcih. Tamali sta bili stari od 3 mesece naprej in vedno je bilo super. Nikoli nobenih okužb.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.12.2007 14:19:12   
doroteja23
Mi smo ravno prišli iz Moravskih in morem povedat, da gleda na to da je tamala vržena k okužbam. Sploh uroefektu in bakterijam. AMpka so bli na kontroli vode ko smo prišli domo vin je blo vse ok.. In redno hodimo v moravce al v zreče in pe nikoli ni prišla bolana domov.

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu SSARA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.12.2007 16:05:27   
SaaS
Mi smo šli s prvim otrokom januarja, ko je imel 14 mesecev v toplice za en teden. Domov je prišel bolan. Infekcijska mononukleoza, doma sva bila en mesec.
Drugo leto smo šli spet z dvema v toplice. Mlajši je imel 8 mesecev, je staknil virozo (s 40 vročine) -smo šli v dežurno ambulanto, za njm pa še mož. Po štirih dneh smo šli domov. Doma se kar ni zboljšalo in smo šli do naše zdravnice. No na koncu je čez staklnil še pljučnico.

Nočem strašit, mogoče smo imeli le smolo, da smo vsakič zboleli.. Saj poznam kar nekaj ljudi, ki hodijo z majhnimi otroki v toplice in bazene, pa nimajo problemov. Moja dva sta res kar veliko pozimi bolana.. Zato smo se letos odločili, da gremo vseeno raje smučat. 

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.12.2007 11:22:01   
tinas
Predvsem je pomembno, da otrok v bazenu vode ne pije. Moja jo jeuser posted image in je staknila 6 bolezen. bile je stara 16m. zdravnik mi je rekel, da je voda sicer klorirana vendar če jo otrok pije nič ne pomaga. mala obožuje vodo in skoz tišči glavo noter, pa obroček liže, ...vodo pije tudi v banji, ko se kopamo in dokler se tega ne odvadi ne gremo v  toplice! sploh pa meni ni všeč ta gužva, ki je med prazniki in počitnicami v bazenih. 

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.12.2007 12:29:26   
Nika v službi
Mi hodimo po toplicah že od 6. meseca dalje, do zdaj vedno brez problemov, pa smo obredli že praktično vse slo-toplice.

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.12.2007 8:58:12   
Dashenka
Nam toplice sicer "ne potegnejo", ker pač nismo ljubitelji bazenov in gneče ob njih.
Vendar pa mislim, da je voda ustrezno kontrolirana in klorirana, tako da so možnosti za okužbe res majhne.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.12.2007 18:57:33   
Paštetka
Predvsem je pomembno, da otrok v bazenu vode ne pije. Moja jo je in je staknila 6 bolezen

1. slišim, da bi od pitja vode, nekdo lahko dobil 6. bolezen. user posted image

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.12.2007 19:51:18   
Barbs
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Predvsem je pomembno, da otrok v bazenu vode ne pije. Moja jo je in je staknila 6 bolezen

1. slišim, da bi od pitja vode, nekdo lahko dobil 6. bolezen. user posted image

6. bolezen je močno nalezljiva virusna okužba, ki se pri večini otrok pojavi že v drugi polovici prvega leta življenja.Prenaša se s kapljično okužbo.Povzročitelj je iz družine herpesnih virusov.

Večina otrok v drugi polovici prvega leta življenja definitivno ni bila v toplicah. Lahko jo staknejo kjerkoli in čisto možno, da tudi v toplicah. Ali pa na obisku pri sosedih. Moji otroci so vsi po vrsti popili , če seštejem vse toplice skupaj, kak liter ali dva vode. Pa nihče ni fasal 6. bolezni od tega. Tako da... ne se preveč sekirat zaradi stvari, ki niso za sekirat.user posted image

Dobra plat : ko jo enkrat prebolijo (6. bolezen) so doživljenjsko imuni na njo.user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.12.2007 21:00:50   
Paštetka
Babrbs, hvala, da si me poučila o 6. bolezni, glede na to, da se iz strokeuser posted image .

Nisem rekla, da ni mogla v kopališču fasati 6. bolezni. Rekla sem, da 1. slišim, da bi jo mogla fasati od vode, ki jo je mala pila. Prej bi lahko fasala kakšno bakterijo, ki povzroča črevesne težave ali urogenitalnega trakta 

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 26.12.2007 21:01:39 >

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 čudovitih jesenskih izletov
Jesen je odlična za izlete, saj se je vročina polegla, narava se je oblekla v čudovite barve, vreme pa je ponavadi še ve...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?