Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Če zamenjaš javnega G z zasebnim 20.12.2007 9:19:29
pupika
Jaz ti predlagam, naj ti jo dajo v roke. Tudi jaz sem pred leti menjala G in sem jim napisala naslov, kam naj pošljejo, pa še do danes nova G ni dobila moje stare kartoteke, pa je od tega že več kot dve leti
RE: Če zamenjaš javnega G z zasebnim 20.12.2007 10:07:38
Pajaca
Men jo je rečmo os. zdravnik dal v roke. Je bilo pa tako, da sem šla iskat in rekla da jo nujno rabim, ker grem že ta dan tja. Pa so mi jo le zapečatili in dali v roke. Pa ja nekam sem se podpisala, da sem jo prejela.
Enkrat sem bila pa v Leonišču ko je ena želela iti drugam. So si le skopirali njeno kartoteko za lastno evidenco in ji jo dali zapečateno v roke in jo je nesla sama.
Moj jo je pa rečmo mogu ukrast doktrju, da jo je odnesel, ker mu je ni hotel dati. Je neki zašuštral pa mu je ni hotel dat, not pa ful pomembni podatki za nadaljne zdravljenje. Pa ni mel nobenih problemov.