Luni -> RE: Kožica na lulčku (20.12.2007 8:28:01)
|
IZVIRNO SPOROČILO: only_me zanimivo. ker nama je P rekla, da je treba vsaki dan trenirat. in na vsakem pregledu jo pogleda in malo potegne dol. In zaradi treniranja, ni kožica počla niti enkrat. Pa je že skoraj čez. Tudi meni so tako rekli! Pri prvem mu je P sam potegnil kožico, že kmalu, mislim da je bil star pol leta. Mu je malo kri tekla. In naročil nam je, da mu jo redno dajemo dol. Ker so težave potem, ko mora otrok na operacijo, je starejši, se že zaveda in so velike težave. Pri tamalem je bila pa kožica tako zaraščena, da se ni vidlo niti pikice glavice. Pa smo ga do treh let toliko strenirali, da je šla kožica čez, brez pediatra, vendar z njegovim odobravanjem! Mislim, da je kar prav, da gre kožica čez, veš koliko umazanije se nabere spodaj?!!!!! Nam je celo rekel, da ni nič hudega, če malo zakrvavi, je pa potrebno seveda imeti občutek in mero. Vidim pa, da je to čisto odvisno od posameznega pediatra. Naši vsi zagovarjajo postopno vlečenje, da nio potrebna operacija! Ti pa povem, da je operacija sicer nezahtevna, potem je pa toliko sitnosti, ker si otrok ne upa lulat! Moj nečak je bil operiran, pa tega nobenemu otroku niti staršu ne privoščim!
|
|
|
|