Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kako zaprositi partnerja? 20.12.2007 8:44:18
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: snorlax Speci mu mini tortico za božička Gor naj bo pa napis. Tako, po dobrem kosilu mu serviraš sladico, prstan daj pa raje kam drugam, da ne boš potem brez ostala Ta ideja je še meni všeč. Če bi imela možnost, bi jo izpeljala, pa me je že on zaprosil (in to tako kot če bi reku- ej, a greva u štacuno po žemlje ) Držimo pesti za tebe, da se bo fajn izšlo, karkoli boš že naredila. Pa sporoči, kako se je izšlo...
|
|
RE: kako zaprositi partnerja? 20.12.2007 10:49:45
|
|
|
|
Polonca s piko
|
Jst bi tudi s hrano poskusla, ker sem že ugotovila, da ljubezen gre skoz želodec (mojga najbolj razveselim, če kaj dobrega skuham/spečem). Sicer pa, če si gledala friendse, kako je Monica zasnubila Chandlerja ("there's a reason, why women don't do that..."). Mislim, da ti bomo lažje pomagal, če malo napišeš, s čim se ukvarja, kako izgleda njegov povprečen dan, kakšne ima življenjske cilje, hobiji...
|
|
|
|
RE: kako zaprositi partnerja? 20.12.2007 16:31:37
|
|
|
|
baguSka
|
Vsekakor v smislu nečesa kar on obožuje. On mene obuzuje..
|
|
|
|
RE: kako zaprositi partnerja? 20.12.2007 16:32:46
|
|
|
|
baguSka
|
Na tejle temi težko... Oooo znava midva tud na tole temo kaksno konkretno uzgat. Pa nebi blo prvic..
|
|
|
|
RE: kako zaprositi partnerja? 20.12.2007 17:38:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Na tejle temi težko... Oooo znava midva tud na tole temo kaksno konkretno uzgat. Pa nebi blo prvic.. Čakam.....da se kaj pametnega naučim :). Ker tukaj sem pa čisto mrzla .
|
|
|
|
RE: kako zaprositi partnerja? 20.12.2007 20:25:21
|
|
|
|
pikecpokec77
|
Punce hvala za nasvete, bom poročala ... Po mojem ga bom peljala na kraj s katerega mava lepe spomine ko sva začela hodit in še prej . Mogoče se tudi tam poročiva Nekaj moram za posladkat pripravit... Sam ne mara sladkega, tako da bi kak pizza al lazanja bolj upalila. Najljubša pijača pa je kava . No bom že nekaj ... A mislite da je nujno da prsta kupim Moj ne mara prstanov in je že večkrat reku da je dini ki ga bo nosil poročni... Polonca sem gledala friednse a sem pozabla kako ga je zasubla Monica... a mi mal pomagaš????
|
|
|
|
RE: kako zaprositi partnerja? 20.12.2007 22:41:09
|
|
|
|
baguSka
|
A mislite da je nujno da prsta kupim Itak da ne. Razen ce sta tradicionalista. Kar pa mislim da ne, glede na to, da ga bos ti zaprosila. :)
|
|
|
|
RE: kako zaprositi partnerja? 20.12.2007 22:41:39
|
|
|
|
baguSka
|
Čakam.....da se kaj pametnega naučim :). Ker tukaj sem pa čisto mrzla . Kok pa rabis da se ogrejes?
|
|
|
|
RE: kako zaprositi partnerja? 21.12.2007 23:27:38
|
|
|
|
Polonca s piko
|
Ma Monika se je ful hotla poročit, Chandler jo je pa hotu presenetit in je pol zato, da ne bi kej posumla govoru, da se on nikol nav poroču pa to... Pol se je pa pojavu Richard (un k je prej z njim hodila), pa je že misnla k njemu it, ampak ko se je vrnila, so ji ostali očitno povedal, da jo Chandler hoce zasnubit (on je šel ta čas nad Richarda), pa ga je ona pričakala doma, pa po celmu stanovanju so svečke gorele, pa je začela s svojmu govorom... pol se je pa itak zjokala in povedala tist, k sm zgori napisala. Kičasto (sam men so bli Friendsi zakon!), hotla sem samo rečt, da se bolš drž (da ne boš jokala preveč). Mislim, da bi z odlično lazanjo tud jst mojga kupila :) DO IT!!! Aja, ne bi prstana. Kaj pa potem? Sploh nič, samo prašala bi ga, če se poroči, al bi mu vseen kej dala? Kaj simbolnega?
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?