Aly -> Široko povijanje in kolki - še enkrat (7.1.2005 18:05:11)
|
Bila je nekaj dni že debata o tem, vendar ne v isti smeri.... Namreč, zanima me, kako povijate široko ? Nam so v porodnišnici svetovali široko povijanje in kratki čas smo to prakticirali z pampersko, dvema tetra plenicama in vrhnjo plenico za široko povijanje, nato pa smo, tudi po posvetu na RR, nadaljevali s štorkljami. Danes pa smo bili na kontroli v MB.... sem še sedaj besna :( . Prvič zaradi skrajno nesramnega in žaljivega obnašanja zdravnika (Tomažič) :hudicek: ...... kot drugo pa še na koncu dodatno njegovo mnenje, da je desni kolk v redu, levi kolk pa na meji normale in da naj kljub temu široko povijamo naprej in češ ali sploh to znamo :ups:..."Široko se povija s TREMI plenicami in da naj našega otročka grem previt in pokazat sestri"....Halo, mislim za p.....:hudicek::(:hudicek: ... Pa saj se itak že menimo o "mučenju" naših otrok,...ali je katera zares prakticirala tri plenice ? Meni je to višek, pa še tak odnos povrhu... Ali je imela tudi že katera takšno izkušnjo s tem zdravnikom ? Moj zadnji odgovor je vsekakor ta, da na kontrolo UZ kolkov na to mesto ne pojdem več.... Lep večer ter čimveč prijaznih zdravnikov vam želim, če že ne zaradi nas, pa zaradi naših :duda: Aly :rozica:
|
|
|
|