Alfabeta -> RE: strah pred porodom (19.12.2007 19:38:19)
|
Samo nekaj bi ti položila na srce; predvsem poskusi odmisliti strah. Vem, da je težko ampak itak, ko prideš v porodno vse, ampak res vse ostane zunaj. Predvsem strah. Takrat dobiš neko nenormalno energijo, ker veš da poti nazaj ni. Boli, seveda boli. Ampak se tudi konča. Verjemi, moj prvi porod je trajal 13 ur. Hudo sem se namatrala, da sem spravila sina ven. Tudi on je bil ves bogi, apgar je bil samo 7, ampak vse sva preživela in ko sem v porodni in tudi še nekaj časa po tem rekla, da ne bom kmalu prišla nazaj.... No, miniti so morala 4 leta. Sedaj čakam na rok 23.1.08. In ja, vsake toliko me stisne, ker upam, da ne bo tako hudo kot prvič, ampak ko se spomnim na to kar sem ti rekla, da se zgodi ko vstopiš v porodno, mi je lažje. Pa še nekaj...Vsaka ženska je svoj osebek in vsaka bo doživela vsak svoj porod drugače. zato si ne ustvarjaj nekih scenarijev prej, ker itak ne veš kako boš rodila. Najbolje da vse skupaj odmisliš. No, jaz sem šla pri prvem v P smeje, drugi so jokali, jaz sem jih pa čudno gledala, zakaj vraga pa jokajo.Saj grem "samo" rodit[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|