|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ROŽE V STANOVANJU
20.12.2007 15:24:07   
Roberta69
Me je pa večina prov razpi...  user posted image s pisanjem - kakšne tečke user posted image !!! Ja in, če je vprašala za rože, haloo?! Najbolš je pa v življenju za vsako stvar nergat. Kot je bilo v nekih postih omenjeno, baje res ne pašejo v spalnico (ne vse) z ali brez dojenčka. Sem šla brat temo zgolj zato, ker imam rada rože, pol pa vidim, da so gor same take, ki jim je kar vse butasto. Jaz sem na forumu zasledila že marsikaj res butastega (ampak ljudi pustim pri miru, ker mi je jasno, da imamo različne življenjske sloge, hotenja, želje, možnosti itd.), no in tega vprašanja ne bi štela zraven.

TEJAR, lepo, da skrbiš za svoje user posted image in še lepše, da nabiraš informacije in vprašaš, ko česa ne veš, saj verjetno vse to počneš le zato, ker bi rada user posted image vse najboljše.


(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: ROŽE V STANOVANJU
21.12.2007 0:14:55   
trnuljčica
Pri meni bodo ostale vse rože v spalnici, pes in mož. Sicer pa bo dete spalo v svoji sobi.

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 27
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?