Kaj danes ne bo petkovega kofetka? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Katja_48 -> Kaj danes ne bo petkovega kofetka? (7.1.2005 19:20:33)

Tudi jaz sem tukaj.Pozdravljene vse na RR!
Kaj dogaja? A katera že novopečena srečka?

emaa -> Kaj danes ne bo petkovega kofetka? (7.1.2005 19:22:19)

Poročamo naslednji teden, zanekrat pa še ne, sem srečka, ker je vikend yeees

KIRA -> Kaj danes ne bo petkovega kofetka? (7.1.2005 19:33:14)

ja vikend. hm... ampak jaz imam beee - M. je nč ne maram.

emaa -> Kaj danes ne bo petkovega kofetka? (7.1.2005 19:36:29)

Ja Kira saj jest tud najverjtneje naslednji teden, ampak pr teh količinah, ko jih imam zadnje čase sam za 2 Tage pa bo mem. Sem pa tud pogruntala zakaj taka dolžina, nč zato, prej mine, pa prej lahko :sloncek::sloncek:, a ne.

KIRA -> Kaj danes ne bo petkovega kofetka? (7.1.2005 19:38:18)

jaz mam običajno 4 dni , ampak malo bolj močno na začetku, da moram menjavat tampon na 2 ali 3 ure. nč je ne maram, najbolj srečna sem bla, k je nisem imela med nosečnostjo.

emaa -> Kaj danes ne bo petkovega kofetka? (7.1.2005 19:41:04)

Sem mela jaz tud tako včasih 5-7 dni, pa sem mela normalno nazadnje sept. 04, pred tem pa sam pr ss, pa pred tem. Domnevam, da ko imam O mam normalno :hudicek:, ko pa ne pa bolj švoh. Dva tampona prvi dan, drug enega, pol pa en, dva flekca čez dan. Sem parkrat mislila, da to ne more bit M, pa sem šla test delat. Zdej bol šparamo s testi, ko vemo, da je to potrata denarja.

biba77 -> Kaj danes ne bo petkovega kofetka? (7.1.2005 19:45:07)

Ojla,
evo mene. Sma se kar fino nadihale z mojo :kuza:. Eno uro in pol...
Vidim, da ste pri :hudicek:M. Ja, jaz sem jih imela ze vse dolzine in oblik, :zmeden:. In cikluse tudi. Nic me vec ne preseneti...

emaa -> Kaj danes ne bo petkovega kofetka? (7.1.2005 19:50:09)

biba maš ko lepo :kuza:, gre rada na sprehod. Naša gre kamorkoli, tolkokrat na dan kot je potrebno, pa se pol še zmeraj obnaša, kot da je noben ni peljal

cuma -> Kaj danes ne bo petkovega kofetka? (7.1.2005 19:54:58)

Jaz pa sem 5let jemala KT in ko sem septembra nehala, sem se bala, da bo :hudicek: neredna... pa glej jo franco, ki kar redno prihaja na 30 dni, traja pa mi tudi 7dni.

Anonimen -> Kaj danes ne bo petkovega kofetka? (7.1.2005 19:55:32)

HiHi jaz imam tudi:hudicek:M pa sem srečna pa jezna...ne vem no kaj sem..edini dokaz da še nisem za v staro šaro:)-:)-:)-:)-:)-(menopavzo):hudicek::((

biba77 -> Kaj danes ne bo petkovega kofetka? (7.1.2005 19:56:07)

Moja je tudi "nenasitna". Uro dolg sprehod je totalni minimum. Lahko greva za 4 ure, pa, ko se vrnema, po cez 15 min pripravljena na vec. Obicajno gremo veckrat na dan z njo, samo nikoli skupaj (enkrat jaz, enkrat tasca ali tast, enkrat moj). Najlazje je na morju, ko je celi dan aktivna na plazi in kopa po zemlji ali plava, tak, da se znori.
Sicer tudi rada gre malo dalje od mene, ko sva na sprehodu (500-800m proc), samo se vedno po par minutah prikaze oz. non-stop cekira, ki hodim.
:miska:

cuma -> Kaj danes ne bo petkovega kofetka? (7.1.2005 19:56:35)

Ojla neva, povej mi, a si ti iz izole?

KIRA -> Kaj danes ne bo petkovega kofetka? (7.1.2005 19:57:24)

moja mama ima 9 :kuza: (oz. 7 - dva sta od fotra in hodita v glavnem samo na obisk). jaz imam pa dve :muca: (Muri in Mimi). črne.

Anonimen -> Kaj danes ne bo petkovega kofetka? (7.1.2005 19:59:07)

cuma...najprej sem bila pirančanka potem lucijčanka zadnjih devet let pa živimo na Hrvatinih.Moja boljša polovica je pa izolan-bivši:)-

biba77 -> Kaj danes ne bo petkovega kofetka? (7.1.2005 20:00:29)

Resno, Kira? 9 :kuza:??

cuma -> Kaj danes ne bo petkovega kofetka? (7.1.2005 20:00:46)

jaz pa sem bila izolanka, potem markovčanka, potem spet izolanka, zdaj pa živim v Elerjih!Sva skoraj sosedi!!!:bravo:

emaa -> Kaj danes ne bo petkovega kofetka? (7.1.2005 20:01:14)

Kira kam pa tolk :kuza: dajo. Midva bi še kakšnega posvojila (v teoriji sta od moje mami, čeprav ta starejša je bolj moja,s em jo jaz vzgajala, pa je moja pikica).

Neva sej tolk stara pa še nisi, da bi bla za v staro šaro. Sicer pa z leti zorimo in postajamo bolj žlahtne.
:rozica:

KIRA -> Kaj danes ne bo petkovega kofetka? (7.1.2005 20:02:05)

saj so bolj mejhni. v svoji sobi jih ma, pa na terasi. za lulat jih pa ven spusti na travo.

biba77 -> Kaj danes ne bo petkovega kofetka? (7.1.2005 20:03:54)

Midva bova zagotovo se nega kupila, samo sele, ko greva na svoje. Cez 2 do 3 leta, ko bo hiska in ograja...

cmokec -> Kaj danes ne bo petkovega kofetka? (7.1.2005 20:04:10)

Zdravo, al bo kera še zame kavo prstavla, al jaz skuham še eno dozo za vse vas.

Ja Neva, pomoje to, da sem ti malo glavo zmešala nekaj pomen. Kaj pa, če sem april prestavla na januar.:)-
Sem prav vesela, da je Timi bolje. Enga lupčka mu daj namesto mene. Malo si me ustrašla. ko si bolnico omenjala.

cmokec

Anonimen -> Kaj danes ne bo petkovega kofetka? (7.1.2005 20:04:42)

emamir zorimo zorimo:)-:)-:)-dozorimo..no zgleda da jaz še ne:)-:)-:)-

Cuma me smo pa sosede ti najbrž dol iz Elerjev na nas gledaš sem v Premančanu hihi kako je svet majhen:)-:)-:)-

emaa -> Kaj danes ne bo petkovega kofetka? (7.1.2005 20:06:34)

Saj smo mel mi tud včasih ZOO. Mami ma zdej dve kužiki, 4 mačke (ena od teh je mačka, občasno jih je pet, ko se samovoljno preseljena vrne domov), dva ptiča, eno ribico, pa trop ljudi. Smo mel včasih par kur, hrčke, morskega prašička, želve in seveda :kuza: in :muca:.

Anonimen -> Kaj danes ne bo petkovega kofetka? (7.1.2005 20:08:50)

ej emamir to je pa res bilo hudo ta vaš ZOO.
No jaz bi tud imela.če bi dovolila moji bi mi najraje domov znesli vse kar najdejo.

KIRA -> Kaj danes ne bo petkovega kofetka? (7.1.2005 20:09:26)

kaj gremo zdajle tekmovat kfo je kej imel? o.k. začnimo pri hrčkih, pol morski prašički, papige, mačke, race, kokoši, purani, lastovke - seveda udomačene, želve,akvariji z ribami, prašiči, pa koze. vse živo smo imeli že pri hiši. največkrat vse naenkrat.

biba77 -> Kaj danes ne bo petkovega kofetka? (7.1.2005 20:11:02)

:bravo::)-:bravo::)-:bravo::)-:bravo::)-:bravo::)-:bravo:
Mislim, da imamo zmagovalko.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>