taja27
|
Anonimna, tista, ki želi odgovore. tole tvoje zadnje pisanje se mi zdi čist na mestu. prav imaš, tvoje vprašanje je konkretno in jasno. res ne vem, zakaj nekatere vedno iščejo vzrok v ženski. pa prav ženske. jaz zadnje čase (ene 10 let že) ugotavljam, da sploh ni problem v odnosu moških do žensk, ampak žensk do žensk. ena sama privoščljivost, fovšarija ... ''če drugo mal potunkaš, bo pa moja glava bolj nad gladino''. ampak, tiste, ki tako razmišljajo ne bodo nikoli zadovoljne. ker zadovoljstvo je v nas samih in ne v nesreči in problemih drugih. moj problem ne bo nič manjši ali večji, če bo imela soseda večjo ''štalo'' doma od mene. jaz ostajam na istem. in dokler velika večina žensk ne bo razčistila odnosa do drugih žensk, ki so na boljšem, ki so bolj suhe, ki so bolj debele, bolj tečne, bolj srečne, imajo več časa in denarja zase, so bolj prepoznavne, bolj uspešne, bolj maltretirane, bolj nesrečne, bolj zmedeno zaljubljene ... bolj hrabre ... se tudi večina moških ne bo drugače obnašala do teh žensk. zakaj ženska moškemu privošči uspešnost, denar, nekaznovane skoke čez plot ... ženski pa ne? zato, ker so moški pač moški in ženske nikoli ne bomo moški. če pa je to ženska, se lahko primerjamo in se že čutimo napadene, slabše, dolgočasne ... in dokler ne bomo /ne boste nehale v vsaki stvari iskati slabo, ne bo nič drugače.
|