taja27
|
no moj nečak je pri treh letih ugotovil, da ga mami nima rada, ker ga je vrgla na posteljo, da se je udaril ob lesen rob in mu ugasnila luč, ter zaklenila vrata. prej je spraševal, zakaj ne gre večkrat k mamici, po tem dogodku je rekel, da ga imajo druge mamice (mamice ostalih otrok, ki jih pozna) rajši, kot njegova. njegova mamica bi ga lahko imela pri sebi vsak drug vikend, vendar ga vzame k sebi npr. vsake štiri mesece ali vsake 6 mesecev. ker nima časa, ker ima svoja dva otroka (halllo, a nečak je pa moj otrok??), ki sta mlajša od njega ... na začetku me je bolelo srce, ker ga ni hotela večkrat, potem sem pa itak ugotovila, da je zanj dosti boljše, če ne gre k mami, ker potem potrebuje vsaj 3-4 dni, da pride k sebi. ko prihaja od nje je zelo agresiven, uporablja grde besede ... skratka, se obnaša tako, kot se obnašajo pri njegovi mamici. kapo dol mojmu bratu, ki ima lahko korekten odnos z njo. jst ga verjetno se bi mogla met, po vsem tem. če je imel doma kakšno prepoved, je na začetku rekel: prav, grem pa k mamici ... zdaj reče, zakaj moram k mamici. jst bi imel drugo mamico. in brat ima novo partnerko, katero je nečak vprašal, če ji lahko reče mami, ker jo ima rad. in zdaj ima tudi moj nečak mamico, ki ga ima rada. ja obstajajo tudi mamice, ki ne marajo svojih otrok. in kako naj jaz razumem to, ki sem se morala boriti za svojo sončico? in midva z možem sva najsrečnejša na svetu, ker jo lahko imava.
|