Anonimen -> obdarovanje drugih otrok (19.12.2007 11:17:40)
|
Zanima me kakšno navado imate vi glede obdarovanja prijateljčkov vaših otrok? Jaz sem mnenja, da naj se podarja kaj manjšega, pa še to tistim prijateljčkom s katerim se moj otrok redno videva oz. igra, enkrat na teden, na 14 dni. V času pred novim letom pa se vedno pojavi problem ker se nekatere izmed mojih prijateljic (ki imajo otroke) in se vidimo mogoče enkrat na 3,4 mesece, "odločijo", da je čas, da se dobimo in potem mojemu otroku kupujejo oh in sploh darila. Meni se to zdi neumnost, ker se potem pričakuje, da tudi jaz njihovim otrokom moram kupiti oh in sploh darila, kar pa meni ne pade na misel. Sem mnenja, da z darili res ni treba pretiravati ( v smislu da je treba obdariti vse ki jih poznaš, pa tudi otroku ni treba da dobi darilo čisto od vsakogar), pa tudi finančno nisem v taki situaciji, da bi zdaj noro zapravljala. Potem pa je nerodna sitaucija, ko bi jaz drugemu otročku podarila kinder jajček ali kakšno drugo čokoladico, vem pa da bo moj otrok dobil ne vem kake hude kocke. Pa ne me narobe razumet, ampak gre samo za tiste s katerimi se res redko videvamo. (in si posledično tudi nismo preveč blizu). Kaj bi vi storile v tem primeru?
|
|
|
|