aluš -> RE: božična večerja pri- (19.12.2007 9:22:25)
|
Če gredo otroci res radi, pa najbrž tudi mož, bi bila na silo organizirana večerja doma najbrž polomija, ker bi bili vsi okoli tebe slebe volje. Tako, da moj nasvet (6 let sem se obremenjevala s taščo in svakinjo, odkar mi je kliknil in se ne več, krasno živim, pa tudi oni se drugače obnašajo, ko vidijo, da se jim samo mal posmejem, sicer se mi pa očitno je...... ). Jaz bi na večerjo šla, čist lepo bi se obnašala, kao da ni nič - kot oni. Za knjigo oz. darilo bi se lepo zavalila in še kaj pokomentirala zraven v tem smislu, če gospa tašča to tud bere, pa da se nič ne vidi.. V glavnem ne se obremenjevat in sekirat. Popij kakšen kozarček vina, boš takoj boljše volje oz. ti bo bolj ravno. Čim manj pokazat, da imaš kakšne probleme doma oz. kakršne koli. Mi smo tudi včasih kar naprej imeli ene večerje, pa kosila pri tašči. Zadnje čase je tega vse manj. Ne vem zakaj, al jim je kliknilo, al ni več zanimivo, ko so vidli, da se mi šmirgla. Običajno gremo, če sem imela slab dan tudi nismo šli (telefonsko sporočila, da so otroci zboleli, pa ja nočejo, da še od svakinje nalezejo- pa pazi, da te otroci ne slišijo, da se lažeš!!!)
|
|
|
|