|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zaboli tudi vas?
19.12.2007 8:30:25   
p&b
Polno dojim,zanima me ali tudi vas,ko pristavite dojenčka na prsi po nekaj sekundah začutite naval mleka in vas pri tem za kratek čas bradavičke zabolijo?

Hvala in LP!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zaboli tudi vas?
19.12.2007 8:45:36   
lelaval
Se mi je isto dogajalo, ja. Ampak sčasoma bo minilo.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.12.2007 10:08:08   
valči
user posted image trenutno me zelo zaboli,tako,da zvezde vidim,ker imam spokane bradavice,ker ima nina soor in ta je prišel name.
mažem z daktarinom obe,vendar bo kak tredn bolelouser posted image

se opravičujem za male črke,mi nina spi na rokahuser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.12.2007 10:11:03   
eva1
Ja mene je obakrat bolelo-ampak samo kakšen mesec, dva...potem je bilo ok!

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.12.2007 10:11:07   
Lejci
Mene je bolelo tudi po dojenju, kar "trgalo" me je po prsih. Minilo je pozno, po več kot 2 mesecih. FUL pazite, da pravilno pristavljate!!!!

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.12.2007 10:14:54   
Anonimen
O ja, zna zabolet da zvezde vidiš. Ampak samo prvi trenutek ko začne vlečt. Pa tudi to mine.

(odgovor članu Lejci)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
19.12.2007 10:20:29   
picola1
Mene je tudi na začetku zabolelo ko sam hudič...Sploh ne moreš takrat verjet, ko ti pravijo kolegice, da bo to sčasoma minilo...No...pa res mine...:-) Samo, kot je lejci rekla: pazit je treba, da pravilno pristavljaš, ker hitro razpoka bradavica!
Valči, meni je enkrat na začetku razpokala bradavica in sem mislila, da se mi bo zmešalo od bolečine. Sem kupila tisti nastavek za dojenje in je blo občutno boljše. Ko se mi je bradavica zacelila (po enem tednu), sem dojila brez nastavka in je blo vse ok. Mogoče poskusi z njim dojit? Zakaj bi trpela brezveze?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.12.2007 10:28:00   
mika
O ja, zna zabolet da zvezde vidiš. Ampak samo prvi trenutek ko začne vlečt. Pa tudi to mine.

tud jaz sem videla zvezdeuser posted image . bradavice so mi razpokale do krvi, zato sem kupila nastavke za dojenje in sem jih dala le toliko gor( 1 minuto), da me ni bolelo ko je potegnila. potem sem dala dol in je sesala naprej. bradavice so se mi pozdravile v 14dneh(mazala sem jih še z lanolinom), potem sem pa tudi nastavke dala proč

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.12.2007 10:32:07   
mika
pazit je treba, da pravilno pristavljaš, ker hitro razpoka bradavica!

jaz nisem mogla pazituser posted image ...ko je prišla v stik z bradavico, je tako močno potegnila, da ji nisem mogla vlečt bradavice iz ust, ker bi mi jo verjetno odtrgala.

enkrat je namesto bradavice zagrabila kožo zraven...pa kaj si ti nor...zvezde, zvezde, zvezde

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.12.2007 10:32:49   
Naja30
Zabolelo me je takoj, ko je potegnila, prve tri sekunde. Tako zapeklo čudno. Potem pa je minilo.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.12.2007 10:34:13   
kawasakica
Mene pa še zdaj ful boli, pa že skoraj 4 mesece polno dojimuser posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.12.2007 16:47:13   
valči
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica

Mene pa še zdaj ful boli, pa že skoraj 4 mesece polno dojimuser posted image

Pa ne me srašit,nouser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu kawasakica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.12.2007 7:57:58   
p&b
Mogoče sem napisala malo narobe,nisem mislila bolečine v bradavički tisti prvi hip ko jo prime in začne vleči.To me več ne boli,pač pa sem mislila,ko jo že pristavim na dojko in že nekaj časa sesa,začutim kot nek naval mleka kar me močno zaboli-zapeče na dugi bradavički,se pravi na tisti,kateri ne sesa.

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.12.2007 13:34:58   
Eva*
Mene! Ampak ne vsako dojenje? Samo včasih...

(odgovor članu p&b)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.12.2007 19:23:00   
annya7
Me je bolelo, da sem v petah čutila. Je pa minilo po kakem mesecu.

(odgovor članu Eva*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?