imeli bi muco (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Hišni ljubljenčki >> Živali iščejo nov dom

Sporočilo

chips -> imeli bi muco (19.12.2007 8:21:27)

Pozdravljeni.Zanima me če kdo oddaja ali prodaja dolgodlako muco-mladička??
Ali veste mogoče kje bi se dalo dobiti takšno muco kot je v reklami za wiskas?
lp

Anonimen -> RE: imeli bi muco (19.12.2007 8:40:59)

Jaz podarim 2 dolgodlaki muci, mladička..
Eden je črne barve, le pod brado ima belo piko, eden je pa rumen, ampak ima pa malo krajšo dlako.

Če želiš črnega imam tud njegovo mamico doma, tako, da lahko točno vidiš, kakšen bo. (sta identična, le mladiček je v manjši izvedbi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image])

Bi jih rade volje obdržala, ampak imava že 2 muci, sedaj pa še 3 mladičke. Enega sva že vzela v novo hišo, ta dva bi pa najraje podarila.

Oglasi se na ZS, pa se bova dogovorile.

Anonimen -> RE: imeli bi muco (19.12.2007 8:48:13)

Muca iz whiskas reklame je pasemska.
Lahko pa mal po zavetiščih pogledaš, je ful muc zdej tam.

polona2 -> RE: imeli bi muco (26.12.2007 15:16:09)

IZVIRNO SPOROČILO: biba12

Jaz podarim 2 dolgodlaki muci, mladička..
Eden je črne barve, le pod brado ima belo piko, eden je pa rumen, ampak ima pa malo krajšo dlako.

Če želiš črnega imam tud njegovo mamico doma, tako, da lahko točno vidiš, kakšen bo. (sta identična, le mladiček je v manjši izvedbi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] )

Bi jih rade volje obdržala, ampak imava že 2 muci, sedaj pa še 3 mladičke. Enega sva že vzela v novo hišo, ta dva bi pa najraje podarila.

Oglasi se na ZS, pa se bova dogovorile.

Kaj pa sterilizacija mame muce?
Če si kje z Gorenjske, se lahko zmeniva za 30% popust, kontaktiraj me na ZS.

Res premislite o sterilizaciji, pri nabito polnih zavetiščih je res neodgovorno, da lastniških muc nimate steriliziranih. Vem, da so majhni mucki luštni in oh in sploh, ampak, pri vseh društvih za zaščito živali skozi vse leto potrebujejo namestitev za mačje mladiče, pa rajši tako pomagajte, z namestitvijo. Združite prijetno s koristnim...

Anonimen -> RE: imeli bi muco (7.1.2008 19:34:27)

Polona, brez zamere, ampak na mladičke smo bili pripravljeni. Nimamo jih pa zato, da jih potem ne bi imeli radi, ali pa jih ne bi hranili oz. jih celo odvrgli kje. Pač smo se sprijaznili, da jih je malo več.

Če se pa da zmenit za tole sterelizacijo še kje drugje (Zasavje) bi pa rade volje prosila za popust, ker imam 2 mucke, ki bi jih rada dala sterelizirat oz. jih tudi bom dala.

Stran: [1]