otto (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Lepota in moda

Sporočilo

* Mateja * -> otto (18.12.2007 23:49:27)

Žijo!

Je katera že kej naročala pri tem katalogu, kakšna je kvaliteta, ker cene so kar visoke? Kako je glede številk, so ok, prevelike, premajhne?POvejte čim več, ker imam ogledane hlače, podalšane velikosti in bi provala naročit, ker bi mi v dolžino mogle bit prav, problem bo pol širina, sej že vem. Ampak provam lahko, sej se lahk vrne!

Hvala!!!

manetka -> RE: otto (19.12.2007 9:07:20)

Kvaliteta je ful v redu primerna ceni, velikosti so čisto realne, nič tko velike kot neckerman al pa queele, no mene zmoti le to, da se na vse malo dlje čaka. Sem pa naročila že kar dostikrat, jih imam še najraje od vseh katalogarjev, ker res dobiš vse takšno kot je na sliki.

melanija -> RE: otto (19.12.2007 9:26:29)

Je edini katalog s katerega se splača naročevat, vsaj zame. Res so cene dokaj visoke, je pa res da kar naročiš to dobiš. Konfekcijske št. so iste kot npr. 38 v trgovini. Tudi jaz kupujem podaljšane hlače, ker sem visoka več kot 170 cm, s širino pa ni problemov. Vzamem 38 podaljšano in so mi super.

helloKitty -> RE: otto (19.12.2007 10:39:44)

Jst tud skoraj vsakič kej naročim ko dobim katalog. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Zaenkrat je bilo vse vredu. Le enkrat je nekaj manjkalo v pošiljki (pajkice), niso nič kompliciral, denar sem mela že naslednji dan nakazan. Manjkajoče pajkice pa so mi spet poslali čez 2 tedna.

Anonimen -> RE: otto (19.12.2007 10:45:54)

Jaz sem si naročila plašč, dvoje hlače, srajco, telovnik, superge zame in zanj in pulover. Vse je super, kot na sliki, velikosti realne, kakovost se mi zdi tud dobra. Kupim dostikrat kej od addidasa al pa kej podobnga. Ker imajo modele ki se jih pri nas v trgovinah ne dobi. Je pa res da sm glih dobila in še ni dolg nošeno.

Patriška -> RE: otto (19.12.2007 17:30:11)

Fajn, kvaliteta primerna ceni, vsaj jaz imam samo dobre izkušnje...

* Mateja * -> RE: otto (19.12.2007 19:18:06)

melanja! sam kako naj naročim p velikost. Moja številka hlač po širini bi bila 36 al pa 38. In pol kako gledam P velikost. 76 št. al kako? Nisem še nikol P vel. naročevala, zato nimam pojma. 

goda13 -> RE: otto (19.12.2007 21:31:25)

Mateja št. 38 je podaljšana 76. In so hlačnice res zelo dolge, tudi za nas, ki imamo 180 cm[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Jaz si vse naročam pri njih, pa še moja sestra dela tam

* Mateja * -> RE: otto (19.12.2007 22:33:38)

ALORA, BOM ŽE KAR DANES ODDALA NAROČILO. zDEJ SI MI VSE RAZJASNILA.
Ojej, črke.

Hvala!!!

Stran: [1]