|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj mam O?
7.1.2005 13:37:26   
ČITA
Zadnja M 29.12.2004, mam jih na 29 dni. Kdaj mam O?
Včeraj pri :sloncek: si je partner mal velik privoščil, pa me zanima, kdaj mam O in če lahko ta mesec račnam na M glede na to, da ti plavalci 3 dni preživijo???
Če pa bom :nosecka: pa bom.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kdaj mam O?
7.1.2005 13:41:33   
Špelka
Ne ne, ni panike (vsaj mislim si, da prou zlo rada noseča ne bi bla :)). No, O nej bi mela enkrat naslednjo sredo al pa četrtek, tko da bi moral :zajcek: (plavalčki prežvet vsaj 1 teden).

Pa vseeno javi, kako bo!

(odgovor članu ČITA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kdaj mam O?
7.1.2005 13:43:56   
baguSka
Čita če greš računat po koledarčku ovulacije, jo boš imela naslednji teden. Ker pa koledarčki niso zanesljivi, ker ima verjetno vsaka posameznica O malo drugače, pa to ni 100%. Ravno neki tem nižje si lahko prebereš da so ovulacije lahko kadarkoli v ciklusu..

(odgovor članu ČITA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kdaj mam O?
7.1.2005 13:45:11   
ČITA
:sloncek::sloncek::sloncek: V AKCIJO ZA NOVEGA ČLANA GREMO PO NAČRTIH ŠELE POLETI. MORAM ŠE DILPOMIRAT PRED TEM. AMPAK PRI PRVEM JE TAKO HITRO USPELO, DA ME MOŽ ŠE DANES HECA, DA JE SAMO "GATE VRGU" PA SEM BLA NOSEČA. ZGLEDA DA SE NJEGOVI PLAVALCI ODLIČNO POČUTIJO V MENI.

(odgovor članu ČITA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kdaj mam O?
7.1.2005 13:47:13   
dory
Baguska...definitivno se podpisem pod tvoj post...nobena zenska se ne more orientirat po koledarcku...in ja ovulacije so lahko kadarkoli v ciklusu...tko da se jaz ne bi zanasala...

(odgovor članu ČITA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kdaj mam O?
7.1.2005 13:47:42   
sade
joj blagor tebi!¨!!!!:bravo:

(odgovor članu ČITA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kdaj mam O?
7.1.2005 13:53:12   
Skye
čita, če zdaj še ne planirata bebo, potem pa bi bilo bolje da se zaščitiš...še posebej če si tako "plodna":)

(odgovor članu ČITA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kdaj mam O?
7.1.2005 18:45:46   
cuma
Čita!
Kako pa ti gre pisanje diplome ob otročičku?
Midva sva do sedaj mislila,da bova čakala do moje diplome (predvidoma junija) pa razmišljava, da bi že kar zdej začela?!
Je pa najbrž kar težko ob otroku študirati?

(odgovor članu ČITA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kdaj mam O?
13.1.2005 9:49:49   
ČITA
Glede diplome..... v enem letu se ni premaklnilo NIČ. Pa ne zato ker se ne bi dalo, enostavno ne najdem volje. Ene ful pridno tud izpite delajo, tako da če želiš :duda: kar v akcijo. Sej t absolventa podaljšajo zarad materinstva, tako da maš 2 leti cajt.

(odgovor članu ČITA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.