banane (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane

Sporočilo

Bombažek -> banane (18.12.2007 23:38:34)

Ojla!
Sem začela z uvajanjem GH; NAJPREJ ZELENJAVICA (sicer samo zelenjave ni hotel, smo mešali z rižolinotom), po dveh tednih pa sem začela še sadje. Najprej sem mu dala banano, ker se mi je zdela še najbolj primerna (zaradi krčev), pa je imel revež ful krče, vetrove, celo noč nismo spali. Sploh mu ne upam ponudit še kaj drugega, kakšno jabolko in podobno, če je že na banano tako odreagiral.
Imate tudi va podobne izkušnje?
Naj s sadjem še počakam-ima 6,5 mesecev?!

Tasika -> RE: banane (19.12.2007 0:00:17)

Banane so našga čisto zaprle. Začni z jabolkom, breskvijo, jaz sem na začetku tudi sadje malo pokuhala. Sicer sta pa oba naša imela hude probleme s krči in prebavo. Banane in korenček zapirata, hruške napenjajo,...

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (21.12.2007 17:45:33)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Naja30 -> RE: banane (22.12.2007 12:20:45)

Za prvič naredi npr. jabolčni kompot ali breskov (no zdaj je breskve težko dobit). Vse malo pokuhaj, da ne bo revček tako trpel zaradi krčev.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Natali07 -> RE: banane (22.12.2007 15:16:49)

Našega banana še sedaj napenja oz ima krče. če mu jo dam je celo noč jok in stok pa je star 11,5 mesecev. Jaz sem mu v začetku vse sadje prekuhavala in postopno prehajala na sveže.

Najprimernejše je jabolko , pa hruške, slive (lahko suhe), marelice (tudi suhe) - samo pazi da niso žveplane. Skratka vse pokuhaj in mu ponudi.

Stran: [1]