Palčica -> Kva je zdej, vse ki čakate? (7.1.2005 16:39:13)
|
Pozdravljene, Sem bila včeraj ene 2 uri na ringaraji,prečekirala vsaj 10 zadnjih strani vaših oglašanj,pa nisem našla tistega,kar bi potešilo mojo radovednost.Vprašat pa nisem hotela,ker nočem (predvsem sebi) spet dvigovat lažnega alarma.Danes pa me je za to spodbudilo Pikino oglašanje. M naj ne bi dobila 10.ali 11.01.Tudi jaz sem že skoraj 3 dni popolnoma preč.Od nekje se je vzela slabost,ki me dela popolnoma izčrpano.Ne bi mogla reči,da me spremlja samo zjutraj,ponavadi se vleče skozi ves dan.Prsi me bolijo na noro, že približno 4 dni.Izcedek,ki ga imam je popolnoma bel. Pa še nekaj...tega res še nisem zasledila tukaj,kaj več okoli tega sem tudi včeraj iskala včeraj.Namreč prsne bradavice so večje.Smešno,ampak res. Pika 74,kako je s Tvojimi?Kar pa se špikanja v trebuhu in predelu križa tiče je tko tko...enkrat ja,spet nekaj časa ne. V obdobju O sva bila zelo pridna in vem kako se vse napisano sliši-optimistično,a vendar... Toliko je že bilo razočaranj,da enostavno nočem pričakovanj,ki se na koncu izkažejo za nerealna. Me pa zanimajo vaša pozitivna in negativna razmišljanja-doživetja.Neglede na to kako se bo razpletlo stanje pri meni. Vsem ostalim pa,ki čakate,pošiljam predvsem veliko moči,za dneve ki ostajajo,do rezultata.Želim,da Vam uspe.:miska: Lp, Palčica
|
|
|
|