us -> RE: verečni obred pred spanjem (18.12.2007 22:25:25)
|
Živijo. Zvečer se umijeva, namaževa z oljem in se ves čas še malo igrava, ker je drugače sitna. oblečeva pižamo in se v temni in tihi dnevni podojiva, običajno potem zaspi na dojki, občasno kdaj podre kupček.(ob 20.00) Do sedaj je imela navado, da se je po 50 min(tako kot čez dan) zbudila in sem jo potem nosila, nosila včasih tudi dve uri, ali pa sem ponoči tudi do osemkrat vstala samo da sem ji dala dudo, jo obrnila na bok, jo nosila, je jedla... 100 različnih stvari. Dva dni nazaj po dobrem mescu nespanja pa nisem zmogla več in sem jo ponoči enkrat pustila, da se je zdrla (cc. 30 min), potem pa je spala do jutra. včeraj se je zopet zbudila po 50 min ob 20.40 - potem pa jokat, se crklar, kakat, previjat in nazaj v posteljo, jokat še 10 min, zaspat ob 21. 40 - zbudila se je ob 6. 45, tko da sem šla ob 6-ih pogledat, če še diha. Danes je šla spat ob 20ih in se zaenkrat še ni zbudila, tko da lahko samo upam na boljše. veliko sreče vsem nam[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] aja, stara je 5,5 mesecev in podnevi zaspi samo v naročju, drugače je pa toliko časa pokonci (in joka, sitnari), da včasih zaspi v vseh mogočih položajih
|
|
|
|