|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   predlog
18.12.2007 20:22:40   
pilar28
Spet sva v stanju, ko bi lahko spočela dojenčka, ampak kako se naj lotiva prave tehnike, da BO že enkrat resničnouser posted image danes je moj zadnji dan M in kako naprej? Ne recite please vsake 2 dni pa bo, ker ni bilo, kaj pa sedaj? Kako je vam uspelo?
Prosim pomagajteuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: predlog
18.12.2007 20:38:42   
Anonimen
Pojma nimam. Pr men je ratalo, pa še vedla nisem.user posted image

(odgovor članu pilar28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
18.12.2007 20:40:06   
Laubica
Jaz sem si merila tem.in ko je bila ovulacija sva tiste 4 dni user posted image in po odnosu sem obvezno držala noge v zrak da ni ven steklo(sem jih naslonla na steno)in je ratalouser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu pilar28)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.12.2007 21:36:37   
Anonimen
Sproščenost, ta je prva na mestu.

(odgovor članu Laubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
18.12.2007 22:09:25   
eya
Jah, največ šanse imaš, če imaš spolne odnose par dni pred, med in par dni po ovulaciji. Ovulacijo imaš pa 13.-14. dan, če imaš normalen, 28 dnevni cikel. Držim pesti za user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.12.2007 22:52:15   
Naja30
Jaz ti bom pa rekla, vsaka dva dni, pri nama je delovalo. Tako prvič kot drugič. Kot je ena napisala, je pa sproščenost seveda na prvem mestu.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.12.2007 11:54:23   
Andromeda
Bom ponavljala za ostalimi in ti rekla sproščenost in neobremenjenost.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.12.2007 13:24:09   
Anonimen
Sproščenost. Meni ni nič pomagalo, ko sem držala noge v svečo in izvajala razni vudu. Prvi mesec, ko sem pozabila na trud, seksala manjkrat sva zanosila.

(odgovor članu Andromeda)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
19.12.2007 21:18:07   
Hator
Mi se tudi trudimo, pa do zdaj no luck. Upam, da nama rata ta mesec. Zaćenjajo se dnevi... O

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.12.2007 21:42:16   
bibika2
Sproščenost. Tudi nama je ratalo tisti mesec, ko sem odmislila nosečnost in nisem izvajala piruet po postelji.

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.12.2007 21:46:40   
Anonimen
Pilar... te razumem. Tudi midva sva se precej namatrala za prvega. Solz v vseh msecih je bilo za celo jezero, pa vendar nato uspelo po naravni poti. Imava prekrasnega sinka. Sedaj pa se trudiva v drugo. Zopet ista zgodba... nič iz meseca v mesec. Ne pomaga ne sproščenost, ne dopust, ne sveča po seksu, ne krvomočnica, matični mleček, ne pivo za jajčece, ne seksa na 2 dni, ne pomaga merjenje BT, gledanje praproti, ne vitamini, zdrava prehrana,... kar obup me daje. Ampak upava, da nama bo vseeno dano imeti tri otroke, ki si jih tako želiva.

(odgovor članu Hator)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
19.12.2007 21:51:04   
taja27
mi tud isto doživljamo, kot zadnja anonimna ... samo, da zdaj trije čakamo na dojenčka in je psihično dosti lažje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.12.2007 7:15:59   
Anonimen
draga pilar28 pozabi na projekt otročiček in bo ratalo . pr meni sva se trudla 2leti in ko sem že obupala in prepričala da brez pomoči ne bo nič in ko sva spet začela uzivat v sexu in ne mislit na otroka glrj ga zlomka je ratalo danes se je pojavil ne velik in debel +. zelim da bi tudi tebi to čim prej ratalo

(odgovor članu pilar28)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
20.12.2007 11:44:29   
...Martina...
Jaz sem zanosila, ko sem si res najmanj mislila. Trudili smo se pred O med in po. Tudi trikrat na dan. In je ratalo....do 3meseca pole pa ss.

Ona varianta na dva dni se izvaja samo, ko si želiš miriti O po sluzi...

Merjenje BT je naj pametna fora, vsaj za mene.

Srečno in upam, da čimprej postaneš user posted image .

(odgovor članu pilar28)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?