|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   gneča v porodnišnici Lj?!
18.12.2007 18:38:14   
modanik
kaj je sedaj s to gnečo, pa baje bojo pošiljal v MB, a so normalni, jest pa dons dva dni čez rok, prvič sva bile samo jaz in še ena, ki je imela carski v porodnih, tko da je blo super, babca je bla skoz pr men, nobene panike, zdej pa kr neki, a kera kej ve, kako pa kaj, zdej so me naročil v soboto v porodnišnico, če se ne bo prej kej začel dogajat, pol pa ne vem, a bojo čakal, al sprožil, sam mal je bedno, da maš zraven še eno revo, k se matra, pa poslušaš kako trpi,zdej se mi pa nč več ne mudi rodit, pa še za praznike bo manj osebja, pa vsi bojo tečni, k bojo mogl delat, vsaj tko je blo, ko je sestra rodila konc decembra, vse sestre so ble zoprne pa so preganjale nosečnice, da še pojest niso mogle v miru, kriminal. Pr men je blo prvič super, zdej me bojo pa na konc še kam poslal, res fajn, pa se prtožujejo nad nizko rodnostjo
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
18.12.2007 18:48:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu modanik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: gneča v porodnišnici Lj?!
18.12.2007 18:54:39   
mala pikica
Kaj več si lahko prebereš na čvekanju, tam je že ta tema dvakrat odprta user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.12.2007 19:53:04   
Naja30
V MB bodo pošiljali nedonošenčke. Ti se nimaš česa bat.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.12.2007 20:32:34   
KT
Brez skrbi bodi, na oddelku za nedonošenčke imajo neizmerno gužvo user posted image  Res je tudi v porodnih sobah in v sobah na oddelkih velika gužva, vendar jo za enkrat še obvladujejo.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.12.2007 20:49:16   
modanik
ma sej, v bistvu je vseen, rodil bomo v gužvi al pa če bom sama v porodnih, najbrž že preveč razmišljam, ker naša pikica noče ven, pa se morm mal zamotit, da ne razmišljam o tem, sam je pa res sramota za našo državo, da se morjo mamice , ki imajo že tako skrbi zaradi svojih nedonošenčkov, pol še gužvat, pa obremenjevat s tem, kam jih bojo dal, namest, da bi blo za njih kar se da najbolje poskrbljenouser posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?