Anonimen -> služba... (18.12.2007 16:05:19)
|
že par let sem zaposlena v podjetju.V svojem kraju kjer sem delala,sem se ubadala z vrsto težav,nadrejena me je imela na piki od prevega dne.Nato se mi je ponudila možnost dela v drugem kraju.Seveda sem sprejela,vendar je bilo leto hitro naokoli in bi se spset morala vrniti nazaj v svoj kraj.Ok,sem sprejela.Ćez eno leto pa spet uresničene sanje,spet so me prestavili v drug kraj.Naj povem da bi tukaj zelo rada ostala,vendar ni potrebe,da jih je tukaj toliko,tako da ni šans.Zdaj pa se to moje obdobje izteka in bi se naj vrnila spet nazaj.Me je kar groza pomislit,kako in kaj.Zato sem začela resno študirat o odpovedi.Enostavno ne vidim nobene druge rešitve,nikakor.Po eni strani se mi poraja tisoč vprašanja kako bom,ta čas ko ne bo dohodka,po drugi strani pa si mislim,da so me tam že tako psihično uničevali,da zaviljo sebe moram nekaj spremenit.Naj še omenim,da imam majhnega otroka,pa partner ima tud svojo plačo.Prosim za mnenja,vem da boste nekatere rekle,pa poišči drugo službo,šele nato idi.To je sicer težko izvedljivo,saj si veliko v službi,tudi vikendi in prazniki.Hvala,da ste me brali.
|
|
|
|