Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko časa sem noseča? 18.12.2007 13:04:40
|
|
|
|
Kate26
|
Ja, si v začetku 5. tedna. Glede izcedka pa se nič ne sekiraj, dokler ni krvav je vse O.K.
|
|
|
|
RE: Koliko časa sem noseča? 18.12.2007 13:05:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Poglej sem, sem izračunala zate in tako boš vsak dan vedela koliko si noseča. Danes pa si 4t 2d. Pa lepo in zdravo nosečnost!
|
|
|
|
RE: Koliko časa sem noseča? 18.12.2007 13:05:13
|
|
|
|
katra55
|
Za začetek nosečnosti se šteje prvi dan zadnje menstruacije, torej si sedaj noseča 4 tedne in 2 dni. Čuden rumenkast izcedek pa so lahko glivice.
|
|
|
|
RE: Koliko časa sem noseča? 18.12.2007 13:11:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Izcedek ima tak čuden vonj. A glivice so lahko nevarne za plod? Ker vnetja sem včasih že imela, ampak to ni nič temu podobno nič me ne peče ali srbi, samo je pač tak izcedek, ki ga ponavadi ni.
|
|
|
|
RE: Koliko časa sem noseča? 18.12.2007 13:13:47
|
|
|
|
Taula
|
Če ne peče, srbi je ok. Jaz imam ful belega toka...ki je tudi rumenkast. Radosti
|
|
RE: Koliko časa sem noseča? 18.12.2007 13:16:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem imela v nosečnosti tudi izcedek, pa pridem na pregled, pa mi je dala Canesten, pa nisem imela gljivic. In mi rekla, naj pojem vsaj en LCA jogurt na dan in je bilo res bolje.
|
|
|
|
RE: Koliko časa sem noseča? 18.12.2007 13:18:18
|
|
|
|
Kate26
|
Poskusi uporabit "Multi-Gyn gel", ki je čisto naraven (različni ekstrakti rastlin), in ne škoduje, tudi če si noseča (to piše na priloženem listku). Dobiš ga v lekarni za okoli 9 EUR. Lahko pa ga uporabljaš koliko in kolikokrat hočeš, ker ti le pomaga vzpostaviti in ohraniti naravno floro v nožnici. Zato pomaga pri glivičnih in bakterijskih okužbah, srbečici, vnetjih, razdraženosti, izcedkih, vonju..... Zelo priporočam! Vse, ki jih poznam in ki so ga uporabljale so povedale, da jim je pomagal.
|
|
|
|
RE: Koliko časa sem noseča? 18.12.2007 13:26:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala Kate26 bom šla kupit pa da vidimo če bo kaj bolje.
|
|
|
|
RE: Koliko časa sem noseča? 18.12.2007 13:31:10
|
|
|
|
Kate26
|
Verjetno se ti bo po uporabi izcedek še povečal, zato ker se ti začne vse čistit (in nekam mora it), ampak v dveh do treh dneh boš že kot nova.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?