|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sem ali nisem??
18.12.2007 12:33:38   
TejkaPK
Prosila bi za vaša mnenja in malce spodbude. Saj vem, da mi tega nihče drug ne more zagotovostjo povedat kot le G, ampak me vseeno zanima glede na izkušnje.

Torej... Zadnjo M sem imela 10.11. in bi jo po mojih izračunih morala dobit že 10.12., ker pa nikoli ni bila povsem točna (razen v času jemanja KT), se na to ne zanašam preveč. Poleg vsega je 3 mes (no, 4 teče) odkar sem prenehala s KT in je tudi zaradi tega možno da zamuja, oz. da se hormoni šele normalizirajo.

Imam pa že cca dva tedna neke slabosti, čez cel dan, pa ne bruhanje ampak malo manj, ful hodim na wc, pa prejšnji teden me je ene dva dni ful špikalo v predelu jajčnikov (kot pred M).  Naredila sem že test (prejšnji četrtek) pa ni pokazal nosečnosti. Mogoče je bilo prezgodaj. Zdaj me pa že dva dni ful prsi bolijo, pa bradavice mam ful občutljive, občutek, da se bo ulilo, pa se kar ne. Test sem že kupila, samo ne vem ali naj naredim ali naj še počakam. Ne bi rada celo premoženje zapravila za testerje.

Če sem user posted image  bom seveda v user posted image  ni pa bilo načrtovano, tako da po mojem psiha ravno ne dela kaj preveč. Lahko pa tudi, nikoli se ne ve. Bolj kot vse drugo, mi je sumljivo to, da ful hodim na wc. 

Skratka, zanima me, kaj na omenjene znake menite ve?

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sem ali nisem??
18.12.2007 12:41:45   
snežinka7
kaj to pomeni če sem user posted image bom v user posted image ?

(odgovor članu TejkaPK)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.12.2007 12:45:09   
moci
obstajajo precej poceni testi, ki so enako zanesljivi.
jasnovidke nismouser posted image

(odgovor članu TejkaPK)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.12.2007 12:46:03   
jenna
Pozdravljene babike!

Sem prvič na tem forumu ,ker ne morm več težit naokoli ,vsem ...ker nama spet ni ratalo. Vem, da me boste vsaj ve bolj razumele...  Spet me bolijo prsa,in imam 1000 znakov ,da sem definitivno noseča ampak pol nikoli nisem,ker dobim user posted image . jp, slabe volje sem!
Pa iskrene čestitke iz srca vsem nosečkam in upam ,da bom kmalu med vami...user posted image

lp,Jenna

(odgovor članu snežinka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.12.2007 12:49:40   
Anonimen
moj prejšnji cikel je trajal 52 dni, delala sem teste pa so bili negativni in tudi izkazalo se je da nisem bila noseča...jih je pa bilo kar nekaj ki jim je tudi toliko zamujala, so bili testi -, pol pa se je izkazalo da so user posted image

no sama pa sem prej pisala temo po SS...
bila sem mnenja da sem splavila, pol pa sem prej naredla test in... rahliuser posted image ....
seveda pa me včerajšnji dogodek bega in še tu sprašujem kdaj ga naj ponovim, da bom 100%??

Neposredna povezava do sporočila: 5
18.12.2007 12:52:25   
jenna
Ste že bile na kakšnem pregledu glede zanositve ali samo poskušate?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.12.2007 12:53:16   
TejkaPK
To pomeni, da če sem slučajno noseča bom v devetih nebesih od sreče, čeprav ni bilo načrtovano je pa zelooo zaželjeno tako z moje strani kot z očkove.

Neposredna povezava do sporočila: 7
18.12.2007 12:56:09   
TejkaPK
Sej vem da niste jasnovidke. Mene samo zanima glede na znake (bi bila moja prva nosečnost ) in vaše izkušnje. Glede na teste pa... sem naredila enega pa je bil -, znake mam pa še vedno, M pa od nikjer. Poskušala bom še malo počakat (do konca tedna), če je še vedno ne bo naredim še en test. Če bom tako dolgo zdržala.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.12.2007 13:00:07   
Neža7
user posted image  točno tako on "cloud 9" user posted image

Jaz sem imela ZM 13.11 in sem sedaj user posted image  

Držim prsti, da boš lepo zagledala user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu TejkaPK)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.12.2007 13:08:57   
Anonimen
Tejka, jaz sem imela samo občutek, da se bo M zdaj zdaj ulila, pa špikalo me je občasno v predelu jajčnikov (ampak to me tudi včasih ob M). Imela pa sem veliiiiko manj znakov ko sem bila noseča in takrat ko sem upala, da bom.user posted image

(odgovor članu Neža7)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
18.12.2007 13:16:15   
Taula
Sej vem da niste jasnovidke. Mene samo zanima glede na znake (bi bila moja prva nosečnost ) in vaše izkušnje. Glede na teste pa... sem naredila enega pa je bil -, znake mam pa še vedno, M pa od nikjer. Poskušala bom še malo počakat (do konca tedna), če je še vedno ne bo naredim še en test. Če bom tako dolgo zdržala.

Jaz sem imela vse znake..samo user posted image  nisem bila. Ko pa sem bila user posted image , pa pol manj znakov.

Test, druge rešitve ni. Lahko pa oddaš kri v ZD in ti 100% povedo.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.12.2007 13:21:42   
lelaval
Še enkrat naredi test, mogoče je bilo takrat, ko si ga 1. delala premalo hormona prisotnega.
Pa čestitke, če si že user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu TejkaPK)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.12.2007 13:34:33   
murkica
Pojdi po CB, ki naj bi bil najbolj zanesljiv in ponovi še enkrat test.
Seveda sporoči rezultat! Ti pa seveda želim, da bi zagledala user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.12.2007 12:24:51   
*elektra*
Jst sm tut v dilemi! Mam skorej vse znake da sm user posted image  pa noben test noče pokazat user posted image . Vrtenje, sabost, grozno občutljive prsi, špikanje v jajčnikih (kar močno), ko pa naredim test sm pa razočarana. Pa bodoči očka tut.
Ko sm vprašala mojo G, kaj se dogaja mi je rekla naj pridem ko mi bo test pokazal user posted image . midva pa čakava! Ful denarja sm že zapravla za teste, zato bom zdej raj počakala na kakšen bolj zanesljiv dokaz preden bom uporabla test.

Otrok je ljubezen v vidni obliki.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.12.2007 16:11:02   
...Martina...
Ko smo se odločli, da bomo delali na user posted image , vsem vsakič imela znake nosečnosti, a potem je prišla user posted image . V bistvu mi je tako delovala psiha, da ni res.
Ko sem pa misli dala stran in sploh nisem mislila na user posted image , takrat pa je res ratalo. Simptomov user posted image  nisem imela, razen boleče prsi, a tudi ta ni bil pravi, saj me vsakič s fešto ti bolijo.

Naredi test in srečno....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *elektra*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.12.2007 11:20:35   
Colicka
Pri znakih se nikoli ne ve ... včasih so znaki nosečnosti isti kot znaki za M ...poleg tega,če sumiš, da si nosečka, začne delat še psiha! Midva si želova dojenčka in delava na tem, pa so mimo žr tri M. Prva je še prišla redno, druga zamujala 4 dni, tretja 10 dni! Testi zmeraj -, to pomeni, da mi zamuja zato, ker si želim, da bi mi zamujala, da bi bla nosečka ...

Colicka 

(odgovor članu ...Martina...)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?