Strawberrie Cherrie -> RE: Stroški-otroci? (18.12.2007 14:19:35)
|
No, meni se zdijo počitnice na hrvaškem luksuz. cene so ubijalske[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] pomojem je ves keč v tem, da se ne začneš vrtet v začaranem krogu: najprej kredit za stanovanje, potem kredit za opremo, pa kredit za avto, pa ti zmanjka, si vzameš še registracijo na obroke, pa kakšna kolesa za avto, ker pač moraš imet nek hudi avto, kjer je eno kolo 200€. če si pa ti sam pri sebi narediš neke okvirje, pa si ne kupiš avtomobila z mašinco 2.0 in olala konji, ampak nek povprečen Kangoo 1.5,mogoče 3leta rabljenga, da ga lahko skeširaš - je že ogromna razlika v registraciji. pače ti ne sfolga dat 2000€ za počitnice, izbereš eno drugo destinacijo, kjer porabiš pol manj denarja in se imaš prav tako super. ker meni je res idiotsko, da folk še počitnice plačuje na obroke. sej pol ni čudno, da jim konc meseca nič ne ostane, če imaj pa 3kredite pa 5obrokov stvari, ki so popolnoma nepotrebne. ajde razumem, želiš si nekaj privoščiti, ampak a ni bolje, da en mesec ali dva malo stisneš, poizkusiš nekaj prišparati, živiš z nulo, ne pa s pufi? Sej sem malo krenila iz teme....ampak tole mi je pa tako MIMO, ker poznam ogromno folka, ki se vozijo z mercedesi, doma jim pa stoli razpadajo, ker si ne morejo privoščit drugih, ker avto odplačujejo. Mi je pa mim tudi to, da bi jaz vsak dan lososa pa pršutka jedla, pa si nić drugega privoščila. ko si pa 1x narediš okvirje, pa si rečeš tolk pa tolk lahko porabim za hrano, pa tolk za avtomobil z benzom in reg. vred, pa nekaj dam na stran za počitnice....potem ti sfolga v življenju. je pa res, da je to najbolj resnična stvar, da več kot imaš, več porabiš. in ja se strinjam, da eni pridete skozi z 2otrokoma pa 1500€, eni pa z enim komaj, pa imajo preko 2000€ dohodka. gre se samo za to, da njim tistih 150€ za bedarijo ne bo pomembno, tistim, ki morajo pa malo pogledat na kakšen €, pa ne bo ravno majhen zalogaj.
|
|
|
|