|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolečina
18.12.2007 11:16:51   
Anonimen
zanima me kako so vas boleli joški ob zanositvi ? Kakšna je bila ta bolečina? Topa,pekoča,zbadajoča...?  Mene zelo zbada.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bolečina
18.12.2007 11:50:55   
Anonimen
Prosim povejte mi.........vse ki ste to bolečino prestajale. Res me zanima.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
18.12.2007 12:45:36   
Taula
Mene niso nič posebej boleli..pač tako kot pred M. Bile so take težke in zoprno je bilo, če se me lubi dotika.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.12.2007 12:47:39   
*erika*
moja bolecina je bila zbadajoca in vcasih zelo neprijetna in imela sem zelo napete joske to mi je slo zelo na zivce.

stefanio pejić 5.3.2006 nadja pejić 3.11.2007

http://stefanio-nadja.moj-album.com/

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.12.2007 17:37:52   
TinKiCa1
IZVIRNO SPOROČILO: *erika*

moja bolecina je bila zbadajoca in vcasih zelo neprijetna in imela sem zelo napete joske to mi je slo zelo na zivce.

Točno tko je blo pr men..na živce so mi šle joške, pa še skoz so ble večjeuser posted image Sej bo minil..pr men je blo tko ene 2mesca (tm nekje), pol je pa nehal boletuser posted image
Čestitke user posted image

naša najlepša punčka Eva (12.03.2008)
in njen najlepši in najboljši ati :***

(odgovor članu *erika*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.12.2007 19:56:48   
Naja30
Zelo napete so bile, zbadalo me je in ščemeče, velike in okorne user posted image

(odgovor članu TinKiCa1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.12.2007 20:09:36   
Leiah
Pri meni so bili znaki nekako podobni, kot pri predhodnicah. Najbolj pa me je to motilo, da nisem mogla spati na trebuhu user posted image , pa še dragi se jih ni smel dotikat, ker so bile zelo občutljive - zdaj je pa že vse uredu.
Na trebuhu pa zopet težje spim - zaradi trebuha, samo to je pa že druga zgodba user posted image
Čestitke za user posted image

Lp

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?