Kje najceneje kupiti žitne kašice (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

sonjakk -> Kje najceneje kupiti žitne kašice (7.1.2005 9:10:53)

Punce, več glav več ve...
Ker sama nimam časa iskati najbolj ugodne cene žitnih kašic, pojemo pa zelo veliko tega, bi vas prosila, če mi poveste kje se najceneje kupi:
Podravkine:
Rižolino (Mercator 331 SIT/150 g)
Grisolino
ti dve imamo še najraje, ker sta nesladkani.

Bebi žitne kašice:
z gozdnimi sadeži(Mercator 294 SIT/200 g)
žitna kašica sadni misliji
riževa žitna kašica s slivami
riževa žitna kašica bananami Mercator 387 SIT/200 g).

Pri nas namreč še ne jemo kašic, ki bi imele čokolado!!! Te se da lažje dobiti ceneje, pa tudi večje pakiranje. Zgoraj naštete pa so vse po škatlah.

Lahko pa mi priporočite tudi kakšne druge kašice (brez sladkorja in čokolade).

Seven* -> Kje najceneje kupiti žitne kašice (7.1.2005 9:17:38)

Si mogoce kaj pobrskala v Mullerju? Mi kupujemo tam kasice za po 4. mesecu za cca 230 tolarjev, pa je noter 300g!!

darjatimci -> Kje najceneje kupiti žitne kašice (7.1.2005 11:26:34)

Živijo!
Kašice,ki si jih naštela izdeluje Kolinska,vsaj tiste,gozdni sadeži,riževa z banano,masleni piškoti in še nekaj jih je,imajo industrijsko prodajalno in so kar nekaj cenejše jaz jih kupujem tam,čeprav smo alergični in jih kar nekaj ne smemo jesti zaradi diete.Velikokrat so za pol cenejše kot v trgovinah(seveda določeni okusi,ne vse)

dory -> Kje najceneje kupiti žitne kašice (7.1.2005 12:25:15)

Bi si upala trdit da v mullerju...jaz jih kupujem vedno tam..pa ne zaradi cene ampak ker ze tam vse kupujem,pa vzamem se to...pa se nemsko je :):bravo:

BARBARA R. -> Kje najceneje kupiti žitne kašice (7.1.2005 13:14:32)

Tuji proizvajalci so res najcenejši v Muller-ju.Če pa ti uporabljaš Kolinsko,se ti najbolj splača kupovati v tovarniški prodajalni v Mostah.So tudi embalaže večje.

:muca:

Nogavička -> Kje najceneje kupiti žitne kašice (7.1.2005 15:02:24)

Kolinskina industrijska prodajalna - prodajajo vse od Milupe.

L.p.

Tes

kepica -> Kje najceneje kupiti žitne kašice (7.1.2005 20:56:30)

Mene pa moti,ker delajo samo manjša pakiranja,razen čokolinota.Pri nas gre keksolino,medolino in podobni,ki so pakirani po 250g v parih dneh in če bo šlo tko naprej,bomo bankrotiral.Saj sem kupila lešnik čokolino v 1kg vrečki,ampak ne morem Nejcu tega dvakrat na dan dajat,ker nočem,da poje tolk čokolade.
Sem pa videla v odgovorih,ko je ena omenila,da v industrijski prodajalni prodajajo tudi večja pakiranja.Sam,men so Moste predaleč.Ampak zakaj potem tega ne prodajajo tudi po ostalih trgovinah? Mislim,da nisem edina,ki bi mi ugajala večja pakiranja:zmeden2:
Kako se pa vam zdi?

lp
Kepica

Stran: [1]