Vprašanje za štajerke (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

viv_ -> Vprašanje za štajerke (7.1.2005 8:52:29)

Zanima me, če katera ve za kajkšne fajn apartmaje na Rogli, v Zrečah ali pa kje na Pohorju. Radi bi šli smučat od 4. pa do 8. februarja. Bi pa rada tako, da so v bližini kakšni bazeni.

lp in hvala za odgovore!

malika -> Vprašanje za štajerke (7.1.2005 17:53:59)

Vem za super in tudi lepe apartmaje na Pohorju-Belevue. Bazena sicer ni zraven je pa takoj pod smučiščem v hotelu Habakuk.Ali pa terme Fontana-malo dalje stran, ampak dosti ceneje.

kakšnega e naslova nimam, poglej pod Mariborsko Pohorje. Pomoje bi se našlo kaj.

Lp

viv_ -> Vprašanje za štajerke (7.1.2005 20:28:41)

Hvala Malika!

zdaj imam v ognju dve varianti na Rogli, bom videla kako in kaj. Sem pa gledala na netu tudi za Mariborsko Pohorje in zgleda lepo...

Kam smo prišli?! Da hodimo Gorenjci na Štajersko smučat :)-

malika -> Vprašanje za štajerke (7.1.2005 20:34:29)

Ja prav imaš. :)- Štajerci pa pridemo med zimskimi počitnicami v Kranjsko Goro.:)-

Je pa na Mb Pohorju res lepo , urejeno in še zelo veliko smučišč je na razpolago, pa še nočna smuka in sonček,...In še Mb je blizu in zelo veliko možnosti za sprehode,...ni dolgčasa za dopustnike

Lp

Ro-La -> Vprašanje za štajerke (7.1.2005 21:40:44)

Na Rogli so super bungalovi Gaber:bravo::bravo: , so pa zraven hotela Planja.

viv_ -> Vprašanje za štajerke (11.1.2005 8:18:41)

No, da povem kako in kaj... Povsod je bilo vse zasedeno, na koncu smo pa dobili v Zrečah apartma Cokla (na netu zgleda luštno). Babi, dedi in Mirna se bodo lahko namakali v Zrečah v termah, mami in ati gresta pa mal na smučke. Mene je kar malo strah, ker sem zadnjo sezono spustila... Upam, da nisem vsega pozabila!

LP, viv

Ro-La -> Vprašanje za štajerke (11.1.2005 14:47:19)

:bravo::bravo::bravo: tudi meni ni bilo letos vseeno na smučkah stat, ko lani nisem mogla uživat, ampak potem je bilo pa supeeeeeeer.

Fajn se imejte, pa nakopajte in nasmučajte se!

Stran: [1]